LeRolles – totalno šik modni detalji od papirnatih rolica!

Viktoria Mikulić 04. siječnja 2018.

Neobična i raskošna ponuda ručno rađenih ogrlica, narukvica i prstena!

Unikatne ogrlice – Nakon završenog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, osnivačica brenda LeRolles izrađivala je različite modne dodatke od tekstilnih materijala.

Budući da i sama obožava originalne poklone, oduvijek se trudila svojim bližnjima pokloniti nešto unikatno, većinom što je sama izradila. U početku su to bili broševi, naušnice, rajfovi i slično, a nakon puno razmišljanja i eksperimentiranja, došla je na ideju o nečem potpuno jedinstvenom – izradi ogrlice sačinjene od papirnatih rolica s raznovrsnim motivima.

S izradom prve ogrlice od novinskog papira i tekstilnih materijala, nastao je i brend prikladnog naziva LeRolles. Bilo je potrebno puno vremena, truda i strpljenja kako bi postigla željenu kvalitetu ogrlica, a u tome je sada i uspjela.

Svaka LeRolles ogrlica je vesela i šarena, a dizajnerici su upravo vedre osobe koje pozitivno gledaju na život glavna inspiracija za kreativne ideje.

Najviše vremena odlazi na izradu papirnatih rolica budući da svaka sadrži posebne detalje. Većinom se ne mogu ponoviti dvije iste ogrlice zato što je svaka ručno rađena, drugim riječima u potpunosti unikatna.

U današnje vrijeme tome svi i težimo, da imamo nešto vrijedno, drugačije po čemu se ističemo od ostalih.

No ako želite za sebe i prijateljicu gotovo jednake ogrlice, uvijek se može naručiti jedna slična originalu prema obliku, veličini i boji. Dužina ogrlice se može prilagoditi po željama. Unikatne ogrlice

Kao i svi uspješni dizajneri, ova kreativka sluša želje svojih kupaca i zajedno s njima dolazi do ideja o novitetima. S obzirom na to da su svi bili oduševljeni ogrlicom od papirnatih rolica, u ponudu je također uvrstila narukvice i prstene i ne planira na tome stati. Unikatne ogrlice

 

Zbog silnih obveza i narudžbi, otkrila nam je kako jednostavno ne stiže uvijek osmišljavati nove kreacije, no mi ne sumnjamo da će nam uskoro predstaviti još neke unikatne modne detalje.

https://www.facebook.com/LeRolles2017/videos/136744890334644/

 

Ako su i kod vas ove ogrlice izazvale oduševljenje, posjetite Facebook stranicu LeRolles za još više informacija i vizuala.

 

#rolana IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom LeRolles, jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnom ogrlicom od papirnatih rolica. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica LeRolles ogrlice od papirnatih rolica je Ivana Maras Stipandzija. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.