La Coulisse – mjesto za kompletan make over!

Viktoria Mikulić 04. listopada 2017.

U ovom luksuzno uređenom salonu oba spola će se osjećati dobrodošlo

La Coulisse salon jedinstven je po mnogočemu, a posebice jer na jednome mjestu uspješno kombinira kozmetičke i frizerske usluge, te tako svima olakšava put do besprijekorne ljepote.

Vlasnice Ivana Petrović i Mihaela Petrlin i same su često odlazile na više lokacija kako bi obavile manikuru, frizuru i slične usluge, posebice ako su taj dan imale neki važan događaj, a ranije nisu stizale sve odraditi.

La Coulisse salon

Svjesne koliko to zna biti zamorno s obzirom na to da u današnje vrijeme jedva pronađemo vremena za uljepšavanje, osmislile su kako nam uštedjeti vrijeme kojega ionako imamo premalo.

Početkom prošle godine odlučile su otvoriti salon koji obuhvaća apsolutno sve što jednoj ženi i muškarcu treba. Taj poduzetnički pothvat pokazao se itekako uspješnim. La Coulisse salon.

La Coulisse salon

Nalaze se na odličnoj lokaciji u samom centru Zagreba, točnije na adresi Medvedgradska ulica 5. Ne možete ih ne zamijetiti upravo zbog predivnog uređenja, nježnog bijelog interijera sa zlatnim tonovima.

Na samom ulazu, na prvu ćete pomisliti da je ovo samo frizerski salon, no čim uđete, ostat ćete očarani koliko je prostor dobro organiziran, svaki kutak je maksimalno iskorišten, s visokom dozom profinjenošću.

La Coulisse salon

U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći frizerske usluge za muškarce i žene, zatim manikuru, estetsku pedikuru, ugradnju trepavica, masaže, HD oblikovanje obrva, depilacije, tretmane za njegu lica i tijela, usluge make- upa i slično. U skorom planu je i proširenje ponude za muškarce. La Coulisse salon.

La Coulisse salon

Neke od poznatih ljepotica poput Hane Hadžiavdagić i Andreje Šušnjare također su prepoznale potencijal ovog salona te redovito dolaze na tretmane uljepšavanja, budući da je u njihovom poslu izgled jedan od bitnih faktora te ga moraju njegovati.

La Coulisse salon

Stručni tim La Coulisse-a pobrinut će se da Vam boravak kod njih bude što ugodniji i opušteniji, i naravno, ono čemu svi težimo, zasjat ćete poput prave zvijezde. I zaista, rijetki su takvi saloni gdje već prilikom odlaska razmišljate o skorom povratku.

 

La Coulisse Hd&Hair

Medvedgradska ulica 5

01 / 4666 050

la.coulisse2@mail.com

FB: La Coulisse Hd&hair