KIEHL’SOV ČUDESAN NOVITET OBJEDINJUJE NJEGU KOŽE I MAKE UP!

Viktoria Mikulić 08. lipnja 2018.

Kiehl's predstavlja novu formulu s 95% prirodnih sastojaka : Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator

Formuliran za sve tonove kože, hydratoru trenu poboljšava izgled sjaja kože osvjetljavajućim mineralima, a tijekom vremena rezultira vidno boljim, ujednačenim izgledom kože, istovremeno joj pružajući antioksidacijsku zaštitu.

Zahvaljujući ekstraktu nara, Kiehl’sov ‘eliksir sjaja’ osigurava trenutačnu blistavost i osvježavajuću hidrataciju tijekom 24 sata, bez osjećaja težine. Klinička su ispitivanja pokazala poboljšanje prirodnog sjaja kože tijekom vremena.

OKSIDACIJSKI STRES

Koža je tijekom danaizložena stresorima iz okoliša koji mogu dovesti do oksidacijskog oštećenja. Njezina barijera može oslabjeti, što je čini podložnijom daljnjim oštećenjima, poput gubitka vlage te sumornog i žućkastog izgleda. Antioksidansi su prisutni u svim slojevima kože, ali su manje koncentrirani na njezinoj površini. U cilju zaštite i poboljšanja cjelokupnog sjaja i blistavosti kože, vrlo je važno lokalno primjenjivati njegu sa dodatkom antioksidanata.

EKSTRAKT NARA

Ekstrakt nara korišten u formuli potječe iz Tunisa i s Malte, gdje se uzgaja već tisućljećima. Antioksidansi u naru koncentrirani su i u plodu i u kori. Kiehl’sovi stručnjaci pažljivo izoliraju ekstrakt nara izprešanih ljusaka ploda, jestivog dijela voća koji okružuje sjemenke.

SAVJETI O PRIMJENI

Kiehl’sGlow Formula SkinHydratornaš je jedinstveni hibridni proizvod koji se lako može uključiti u ritual njege kože i šminkanja. Sam ‘eliksir sjaja’ pruža 24-satnu hidrataciju i antioksidacijsku zaštitu, no može se kombinirati i s moisturizerom, za zdravi sjaj cjelokupne kože. Primjenom na istaknute dijelove lica nakon šminkanja, Kiehl’sGlow Formula Skin Hydrator osvježava izgled jednostavnog make upa. U nedavnim recenzijama proizvoda, beauty blogerica Jamie Genevieve izjavila je da joj Glow Formula Skin Hydrator „daje svjež izgled kao nakon džoginga, bez da napravite ijedan korak.“  

Glow Formula Skin Hydrator 50ml 270,00 HRK

 

Prodajna mjesta Kiehl’s boutique: City Center one Zagreb West, Arena Centar Zagreb, City Center one Split, Supernova Zadar