Kako u samo jednoj minuti osvježiti svoju kupaonicu?

Viktoria Mikulić 30. listopada 2019.

Praktični savjeti koje čim primijenite, zauvijek ćete htjeti boraviti u kupaoni…

Kupaonica je jedina prostorija u kući koju dijeli tanka granica između praktičnosti i udobnosti. S jedne strane, to je mjesto gdje držimo sve one nužne potrepštine za intimnu njegu, nosimo se s različitim mirisima i ponekad bučnim vodokotlićem, a najčešće je posjećujemo samo kada je nužno.

S druge strane, kupaona bi trebala biti oaza opuštanja gdje u kupki ili tušu zaboravljamo na sve probleme, no često ista djeluje pomalo tmurno, umorno i takav ambijent nam ne dopušta da se prepustimo uživanju.

Srećom ne trebate veliki remont da biste unijeli dašak živahnosti u svoju kupaonicu. Male stvar uistinu mogu učiniti veliku razliku.

Kako ovo sporedno mjesto u samo jednoj minuti pretvoriti u kutak svježine i cozy interijer gdje ćete rado provoditi vrijeme i razbistriti misli, donosimo u nastavku…

1. Kupaonica je jedna od najprometnijih prostorija u kući i lako se napuni neredom. Povećajte količinu prostora za pohranu dodavanjem polica, manjih ormarića ili košare. Bacite se u potragu onih koji izgledaju stilski, a opet su dovoljno jednostavni da se uklope u postojeći ambijent. Pripazite da kupite one koji se postave doslovno za minutu.

2. Poželjno je da je u vašoj kupaonici što više svjetla jer je to mjesto gdje se depiliramo ili nanosimo make up. Ako slučajno nemate prozor, interijer nadopunite s nekoliko stropnih ili zidnih svjetiljki.

3. Zamijenite postojeću wc školjku novom. Ne morate se držati standardnog bijelog wc-a. Barem je u da današnje vrijeme ponuda dovoljno šarolika da pronađete određen stil i boju prema svom ukusu. Također, savjet je odabrati opciju tihog zatvaranja i više nikada nećete morati slušati buku zamornog poklopca.

4. Kupaonicu nadopunite novim accessoriesom. Bez obzira hoćete li dodati nekoliko mekanih ručnika, novu posudicu za četkice ili dozator sapuna, prostor će izgledati osvježeno.

5. Šarmantni mirisi nešto su čega se nikada nećemo zasititi. Dašak luksuza svojoj kupaonici dodajte uz nekoliko mirisnih svijeća, a za svježinu wc-a od 0-24h koristite jednu od Duck tekućina. Osim što su jednostavne za korištenje, formule 5u1 zbog svog vrata lako dopiru do ruba WC-a, stoga možete očekivati da će učinkovito očistiti wc i otkloniti neugodan miris.

Duck tekućine dolaze u 5 mirisnih izdanja – Mint, Marine, Sjajne Latice, Floral Fantasy i Lavanda, a savršeno se nadopunjuju s još dva proizvoda iz funkcionalne linije, 100%-tnim uništivačem kamenca i izbjeljivačem wc školjke.

6. I za kraj, premjestite dio eksterijera unutra te pretvorite kupaonicu u pravu tropsku oazu. Zelenilo je uvijek dobrodošlo, a naša preporuka je mirni ljiljan, sobna biljka koja će vam potrajati godinama, a čiji cvjetovi pročišćavaju zrak .

Nijedan od ovih trikova neće vam oduzeti više od minute, a rezultat će biti svježa i mirisna kupaonica.

Ne znamo hoćete li primijeniti sve naše savjete, no uz nove Duck tekućine još danas možete imati kupaonicu prepunu svježine.