Kako izraditi savršen Valentinovski Lollipop?

Viktoria Mikulić 08. veljače 2017.

Uskoro će Korizma i nekako iz provjerenih izvora znamo da se većina ljudi u to vrijeme odrekne slatkog

No zato još uvijek stignemo utrpati malo šećera u sebe. Pred nama je Valentinovo, najslađi dan u godini koji jednako tako zaslužuje i najslađe delicije.

Pripremili smo Vam Wilton set za izradu Valentinovskog LOLLIPOPA koji se sastoji od kalupa u obliku usna,  fine čokolade u boji i štapića (ako nemaš partnera, pripremi ga za frendicu i zajedno opalite jedan selfie). Duck face svima ide na živce, ali tvoj će barem biti u boji ✔

Da Vam i slikovito demonstriramo što točno trebate kako biste izradili savršene lizalice.

 

Priprema:

Kalup jednostavno napunite otopljenom čokoladom i njome napunite kalu. U mlaku čokoladu stavite štapiće za lizalice i pričekajte da se ohladi (stisne). I imate svoje lollipop lizalice. Vrlo jednostavno.

Gdje možete pronaći ovaj neodoljiv set? Ni manje ni više nego u najpoznatijoj šećernoj trgovini „Sve i svašta“. Njihova Crvena Mašna uvijek brine o svojim kupcima, stoga su Vam i ove godine pripremili razne proizvode koji savršeno mogu poslužiti za najzaljubljeniji dan u godini. Nas su osvojile lollipop lizalice, a što Vama preporučujemo? Trk do trgovine dok još nije svega ponestalo⏳, ali UPOZORENJE, izgleda bolje od kućice koju su pronašli Ivica i Marica. Tako da bi se mogli zanijeti i potrošiti pola mjesečne plaće…no dok je za slatko, dobro je ?

Ako Vam je njihova trgovina daleko, set za Valentinovo, a i ostale slatke proizvode možete pronaći na njihovom WEB SHOPU…na kojem mi ponekad provedemo pola radnog vremena.

 

Trgovina “Sve i svašta” za torte i kolače

Gornjostupnička 24b

☎ 01/ 6588 402

⌛ PON-PET 8:00 – 19:30h

⏰  SUB 8:00 – 14:00h

sve@sveisvasta.hr