Jeste li čuli za hrvatski brend SkyArt? Posteri vrijedni divljenja…

Viktoria Mikulić 25. veljače 2018.

Rođenje djeteta, prvi poljubac, rođendan, djevojačka večer, vjenčanje…sve je zapisano u zvijezdama…

SkyArt posteri – Ilona i Lucija osnivačice su jedinstvenog brenda ‘SkyArt‘ koji je prvenstveno nastao iz potrebe za originalnim i drugačijim poklonom, budući da obje vole upravo takve stvari.

Iako u svijetu postoji nekoliko stranica koje rade slične postere, ove dvije kreativke prvenstveno su se bazirale na kupce s naših područja koji svojim bližnjima žele pokloniti nešto unikatno, još neviđeno. Bez obzira na prvotni target, svakim danom imaju sve više i inozemnih narudžbi.

U današnje vrijeme vrlo je teško pronaći nešto čega nema, poklon koji će u trenutku izmamiti suzu radosnicu i imati posebno značenje. Upravo zato možemo reći da SkyArt posteri nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

SkyArt posteri

Zašto je ovaj brend tako popularan, koja je bit svega?

Radi se o stvarnom prikazu svemira u određenom trenutku. Stvarnu sliku neba omogućuje program koji sve podatke dobiva od strane NASA-e. Na temelju njihovih fotografija svemira i unosom potrebnih parametara kao što su datum, vrijeme i grad, Ilona i Lucija generiraju prikaz zvijezda u odabranom trenutku.

Za razliku od stranica koje se bave općenitim prikazom zvijezda u svijetu, ovaj brend omogućuje kupcu potpunu personalizaciju – od boje, fonta, dimenzija, prikaza imena sazviježđa i obruba oko zvijezda. SkyArt posteri

SkyArt posteri

Dozvoljene su baš sve kombinacije, a njima osobno najposebnija je prikaz više neba u jednom posteru. Maksimalno ih mogu staviti šest što zahtijeva i najveću dimenziju.

U njihovoj ponudi trenutno se mogu pronaći čak tri dimenzije, 30x40cm, 40x50cm i 50x70cm isključivo jer su upravo te veličine okvira trenutno dostupne na tržištu. Međutim, kako je sve personaliziramo, tako po dogovoru mogu izraditi i druge dimenzije.

Područje SkyArt-a je široko i primjenjivo za baš sve prigode i dobi. Vole ga mlađe generacije, obično kao poklon za 18-i rođendan, djevojačke večeri i slično. Kod srednje dobi jedan od primjera je obnova licence za rad, a najzrelije generacije najviše ostaju bez teksta kada im se pokloni prikaz neba rođenja unučadi.

SkyArt posteri

Nedavno su se upustile u sasvim novo područje kao što su vjenčanja pa tako sada izrađuju pozivnice, zahvalnice i poster u vidu knjige gostiju.

Poster kao knjiga gostiju služi tome da se uzvanici potpišu oko neba i pri tome ostave neke lijepe želje i poruke mladencima koji će poster naknadno uokviriti i smjestiti na zid kao vječnu uspomenu.

SkyArt posteri

Kada smo ih upitali oko planova za budućnost, otkrile su nam da ih je zaista mnogo te da ćemo sve saznati na vrijeme. Ako želite nekoga uistinu pozitivno iznenaditi, drugim riječima ostaviti bez teksta, ovaj poklon je pravi odabir, uvjerili smo se.

Dok nestrpljivo iščekujete novitete baš poput nas, ovaj predivan brend možete pratiti putem njihove Facebook stranice ili Instagram profila.

SkyArt posteri

 

#nebeska IGRA DARIVANJA

U suradnji s brendom SkyArt, darujemo jedan personalizirani poster prikaza neba/zvijezda u određenom trenutku. Osoba koja osvoji nagradu, moći će birati točan datum, vrijeme i grad. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica personaliziranog SkyArt postera je Sandra Škrlovečki. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.