FOTO by IMDb

Poznati

Jeremy Allen White – od “Besramnika” do sex simbola!

admin 18. siječnja 2024.

Zvijezda serije "The Bear" osvojila je i svoj prvi Emmy

Glumac Jeremy Allen White prošli je tjedan osvojio drugi Zlatni globus za svoju izvedbu u seriji “The Bear“, a upravo je dodao i svoj prvi Emmy kao najbolji glumac ove humoristične serije.

Njegov lik bio je emocionalno srce prve sezone serije, koja je postala iznenađujući ljetni hit 2022. godine. ove godine je nominirana kao najbolja humoristična komedija, a već se pripremaju i materijali za treću sezonu.

Foto: IMDb

Oni koji duže prate rad glumca, sigurno su upoznati s njegovom ulogom Lipa Gallaghera u seriji “Shameless” koja se prikazivala u jedanaest sezona od 2011–2021.

Serija prati disfunkcionalnu obitelj u Chicagu u kojoj je svaka nova epizoda avantura u nadi za egzistencijom. 

Foto: IMDb

Iako američka verzija serije “Shameless” spada u grupu humorističnih, postoji i britanska verzija koja je trajala od 2004. do 2013. godine, ali se više bavi socijalnom sferom života jedne obitelji u Manchesteru.

Serija Shameless proslavila je mladog glumca, ali sva svjetla reflektora upalila su se tek nakon serije “The Bear” nakon koje su pristigle i neke unosne poslovne ponude.

Jedna od njih je i zaštitno lice nove Calvin Klein kampanje za muško donje rublje. Ako je suditi prema reakcijama vjerujemo da smo, osim odličnog glumca, dobili i novi sex simbol filmske industrije.

Nadamo se da ćemo uskoro uživati u trećoj sezoni serije “The Bear”, kao i novim kampanjama ovog simpatičnog glumca.