Izbornik Zlatko Dalić i supruga Davorka na najiščekivanijoj reviji godine!

Viktoria Mikulić 21. studenoga 2018.

Spoj mode i kulture oduševio i poznate supružnike!

Utakmicama koje su se proteklog tjedna održale u Zagrebu i Londonu, izbornik Zlatko Dalić zaključio je najuspješniju godinu hrvatske nogometne reprezentacije. Iako ga početkom prosinca još očekuje ždrijeb kvalifikacijskih skupina u Dublinu, najbolji trener Europe konačno se može posvetiti svojim najmilijima, supruzi Davorki te sinovima Bruni i Toniju.

Uz sve svoje obveze, Zlatko Dalić pronašao je vremena za jedno modno događanje. Sinoć se sa svojom suprugom pojavio na najiščekivanijoj reviji godine, poznatog domaćeg brenda Lei Lou. Novu kolekcija za proljeće i ljeto 2019. naša poznate dizajnerica Aleksandre Dojčinović  predstavila je u kultnoj Kockici.

Dok je Zlatko za modnu reviju odabrao nešto jednostavniji outfit, njegova supruga Davorka odlučila se za upečatljiv kostim kojem ni zagasite nijanse nisu uspjele oduzeti pažnju. Cjelokupan look upotpunila je crnim gležnjačama i mini torbicom jednake boje. Oboje su izgledali elegantno i profinjeno, a o zajedničkoj sreći najviše govori osmijeh na njihovim licima. Ovaj poznati bračni par oduvijek je poznat po tome da se ne voli isticati, no gdje god se pojave, posebni su upravo zbog svoje skromnosti.