Isprobali smo dva nova Essence highlightera, evo koji morate kupiti ODMAH!

Antonija Andabak 12. svibnja 2020.

Obožavamo ljeto kada se na našim licima presijavaju atraktivne nijanse highlightera, a mi smo upravo pronašli onaj koji smo dugo vremena tražili!

Essence kozmetiku volimo iz više razloga! Tu je doista povoljna cijena te kvaliteta kojom može konkurirati i skupljim brendovima.

Jedan od takvih proizvoda su novi Essence highlighteri i to Essence Holo WOW sparkle stick i Essence glow like a MERMAID highlighter stoga smo ih oba isprobali, testirali direktno na koži i ostali oduševljeni jednim od njih.

1. Essence Holo WOW sparkle stick

Samo ime govori da je riječ o highligheru u sticku koji je upravo zbog takvog pakiranja izuzetno praktičan. Četkica vam nije potrebna pošto se isti nanosi direktno na vrhove jagodica lica  i iznad usnice, a za diskretniji look, highligher nanesite prstima. Ne preporučujem ga nanositi na druge dijelove lica poput vrha nosa s obzirom na njegovu nijansu.

Ono što oduševljava je upravo ta pink holografska nijansa koja u trenu osvježava lice i daje ujedno zdrav i glamurozan izgled. Ostala sam oduševljena istim jer sam takav “wet”efekt i tražila i slobodno mogu reći da opravdava riječ “WOW” u svom nazivu.

Tekstura je masnija, lako se razmazuje i ne ostavlja mastan osjećaj na koži, doslovno ga ne osjetite. Savršeno je pigmentiran, postojan i  upečatljiv što ovisi o sloju nanošenja i vašoj razini ljubavi prema highlighterima. Po cijeni od pristupačnih 29,90 kn nabavite ovaj proizvod koji će vas oduševiti i koji ćete voljeti pokazivati na suncu!

2. Essence glow like a MERMAID highlighter

Počet ću od vrlo efektnog izgleda samog highlightera sastavljen od šest boja koje imitiraju rep morske sirene. Za njega trebate imati odgovarajuću četkicu kojom ćete nanijeti proizvod i koji će vam dati zlaćani sjaj na vrhu jagodica. Ako nemate pri ruci četkicu, možete ga nanijeti i prstima, osobito ako ste u žurbi i treba vam brzo osvježenje.

Kako bi se vidio na fotografijama, nanijela sam ga u dva sloja, rekla bih da je potrebno dosta proizvoda da bi bio vidljiv na licu no uz nekoliko nanošenja, nije postigao ni približno sličan efekt kao Essence Holo WOW sparkle stick. Ovaj proizvod ne preporučujem ako imate problem proširenih pora pošto biste ih s kompaktnim highlighterom samo naglasili.

Ovaj highlighter neutralnog je mirisa, vrlo laganog pakiranja, kompaktan, a ono što mi se posebno sviđa je što nije “praškast” pri uzimanju proizvoda četkicom. Ako ste ljubitelj diskretnijeg looka, nanesite ga na vrhove jagodica, u unutarnji kut oka i ispod luka obrve. Za efekt punijih usnica, nanesite ga poviše ruba gornje usnice čime ćete postići puniji efekt.

Po cijeni od 29,90 kn isplati se imati ga u svojoj kozmetičkoj torbici, osobito ako ste ljubiteljica diskretnog izgleda i zlaćanih nijansi.

 

 

 

 

Podijeli članak