HD obrve – tretman koji je zaludio Hrvatice!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2017.

U salonu La Coulisse Hd&hair dobit ćete obrve kakve zaslužujete!

HD Obrve – Što je to s čime se muškarci uopće ne zamaraju, a ženama je trn u oku? Naravno – obrve. Prvo što jedna žena primijeti na drugoj su počupane obrve. Uz osmijeh, lijepo oblikovane obrve postale su must have svake trendi žene. I dok smo nekoć preferirali skroz tanke, sada je poželjan što prirodniji izgled.

HD Obrve

Postoji mnogo tehnika za njihovo oblikovanje, no metoda HD pokazala se jednom od najdugovječnijih, a provodi se u 7 koraka.

HD Brows stilist će prije tretmana procijeniti oblik lica i boje te kreirati obrve prilagođene isključivo za klijenta.Tretman je namijenjen ženama i muškarcima koji imaju prirodne obrve, ali nisu zadovoljni njihovim oblikom, asimetrijom i izgledom.

Svatko od nas ima drugačije obrve i jednako tako individualno se pristupa tijekom tretmana. Ono što je važno naglasiti je da se ne može dobiti potpuno novi oblik obrva, već se iz postojećih dlačica izvlači maksimum kako bi izgledale što vjerodostojnije.

Nakon početnog dogovora, slijedi bojanje, čupanje voskom, zatim threading – oblikovanje koncem, šišanje škaricama, čupkanje pincetom te nadopunjavanje olovkom, gelom ili sjenilom. Sretna dobitnica poklon bona u vrijednosti od 300 kuna je Marija Todorić-Gromović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox najkasnije do 31.10.

Tretman traje između 30-45 minuta, ovisno o stanju obrva određenog klijenta i bilo bi dobro ponoviti isti svakih 3-5 tjedana.
Ako ste željni makar malene promjene, ovo je definitivno najbolje rješenje za sve one koji imaju neposlušne i nedefinirane obrve. HD Obrve.

###

Da podsjetimo, U bogatoj ponudi salona LA Coulisse Hd&hair osim HD oblikovanja obrva možete pronaći frizerske usluge za muškarce i žene, zatim manikuru, estetsku pedikuru, ugradnju trepavica, masaže, depilacije, tretmane za njegu lica i tijela, usluge make- upa i slično. U skorom planu je i proširenje ponude za muškarce.

Detaljnije informacije o salonu La Coulisse hd&hair možete pronaći OVDJE ili jednostavno posjetite njihovu Facebook stranicu.

#poklonbon IGRA DARIVANJA

U suradnji  sa salonom La Coulisse Hd&hair, jednu sretnicu ćemo nagraditi s poklon bonom u vrijednosti od 300 kuna. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

HD Obrve

 

La Coulisse Hd&Hair

Medvedgradska ulica 5

01 / 4666 050

la.coulisse2@mail.com

FB: La Coulisse Hd&hair