FOTO by Instagram @hana

Poznati

Hana Hadžiavdagić pokazala ogromno srce!

admin 22. siječnja 2024.

Osobi koja je prati godinama pripremila je prekrasno iznenađenje…

Hana Hadžiavdagić Tabaković, s brojkom od 685 tisuća pratitelja, jedna je od najutjecajnijih osoba na Instagramu, u Hrvatskoj i regiji. Njezin odvažan stav, smisao za modu, ali prije svega simpatičnost temelj su njezinog uspjeha. Svojim zanimljivim videima i fotografijama svakodnevno uljepšava svakodnevicu mnogima.

Iako je proteklog tjedna bila na skijanju u Francuskoj sa svojim suprugom Tarikom gdje je šarmirala odjevnim kombinacijama, #opetnajljepša je primila mail koji jednostavno nije mogla ignorirati.

Naime, njezina obožavateljica za vikend je imala baby shower, a suprug koji zna koliko voli i prati Hanu, odlučio joj je poslati mail u nadi da će svojim prisustvom uveličati ovaj prekrasan događaj. Objasnio je kako bi njegovoj supruzi ovo značilo više od svega…

Hana, takva kakva jest, plemenita i uvijek spremna nekoga obradovati, nakon putovanja prvo gdje se zaputila je bio Kopar. No to nije sve, osim što je sve prisutne počastila svojim dolaskom, Hana je donijela i tortu te još više pokazala koliko ima ogromno srce.

Video u nastavku govori više od tisuću riječi…Emocije koje su preplavile Pamelu kada je ugledala Hanu, stvarno su prizor vrijedan divljenja:

Odmah nakon videa počeli su pristizati brojni komentari koji su dodatno potkrijepili Haninu emotivnu stranu. Jedan nas se posebno dojmio: “Hana je najprirodnije i najslađe stvorenje koje sam upoznala na moru, isto sam prišla s molbom da čestita mojoj prijateljici koja je obožava 50. rođendan, iako je bila na plaži, istog trenutka mi je izašla ususret, presladak i poseban par.”