Godinu dana nakon zaruka, Filip Hrgović oženio prelijepu Marinelu!

Engineer 02. lipnja 2019.

25-godišnja Marinela, jučer je postala ponosna gospođa Hrgović!

Nakon šest godina veze i godinu dana zaruka, naš poznati boksač, Flip Hrgović, jučer je uplovio u bračne vode sa svojom prelijepom Marinelom.

Filip je svojedobno izjavio da ga Marinela, kao sportašica i odbojkašica jako dobro razumije kada su u pitanju pripreme, višesatni treninzi i potreban odmor od istih, te da mu daje punu podršku kada se priprema za važne borbe.

Ono što ga je posebno privuklo kod Marinele jest njena upornost i organiziranost, što i njega motivira da postane bolji sportaš.  Jučer su u  Župi Svih svetih u Sesvetama jedno drugom rekli “da”, a sreća se dala iščitati na njihovom licu.

Mladoženja je bio naočiti u tamnom odijelu, ali moramo priznati da su sve oči bile uprte u prelijepu Marinelu, mladenka je naprosto blistala, a osmijeh joj nije silazio s lica. Odlučila se za usku, bijelu vjenčanicu, tankih naramenica dok je prije ulaska u crkvu,, na glavu stavila predivan dugačak veo.

Odlučila se za jednostavnu frizuru, blago odmaknutu od lica, s decentnim ukrasom koji joj je bio umetnut u podignuti dio frizure. Make-up je bio pun pogodak, s obzirom na to da se odlučila za tuš i sjenčanje zemljanim tonovima koji su naglasili plavu boju očiju.

Veselje mladenaca i uzvanika nakon crkve nastavljeno je nedaleko od Zagreba, a Filip je nedavno izjavio da se jako veseli njihovoj dječici! Mladenci-sretno!