Glumica koja se nije pomirila sa starenjem donijela radikalnu odluku

Antonija Andabak 30. lipnja 2017.

Courteney Cox, poznatija kao Monica iz "Prijatelja", napokon je odustala od ubrizgavanja filera u lice jer kako kaže, više ne želi izgledati umjetno

Courteney Cox se nikad nije ustručavala javno govoriti o starenju i načinu na koji se ona bori sa svim pritiscima mladolikosti koji su u posljednje desetljeće itekako prisutni u Hollywoodu i diljem svijeta. Ovih dana glumica je također dala intervju za portal ljepote NewBeauty o promjenama koje doživljava kako bi izgledala što prirodnije, kako bi izgledala kao ona.

“Odlučila sam prestati koristiti filere u svrhu mladolikog izgleda, nastojim biti što prirodnija. Osjećam se bolje jer izgledam kao ja. Mislim da sada više nalikujem osobi koja sam bila” izjavila je Cox. “Stvari će se mijenjati. Sve pada, a ja sam se trudila da sve bude na svom mjestu što me dovelo do umjetnog izgleda.”

Cox je priznala da je pretjerivala s tretmanima pomlađivanja, čak štoviše, često je slušala mišljenja drugih ljudi pod čiji je utjecaj padala. Objasnila je kako je sve krenulo.

“Sve se događa s ciljem da nitko ne primijeti da se se malo osvježili, odete doktoru koji kaže: “Izgledate odlično, ali ono što bi vam pomoglo je injekcija ovdje ili filer ondje”. To i učinite, izađete iz ordinacije, ne izgledate tako loše  i mislite kako nitko nije primijetio – odlično. Poslije vam netko kaže kako je imao odlično iskustvo s drugim doktorom. “Taj doktor je apsolutno sjajan, učini da izgledaš prirodno”, a ti ga doista i posjetiš i čuješ isto”Pomogla bi injekcija točno ovdje”.

Glumicu su radi plastičnog izgleda uspoređivali s kraljicom plastičnih operacija Janice Dickinson pa čak i Caitlyn Jenner.

Na svu sreću, stvari su počele ići nabolje i glumica se u posljednje vrijeme trudi vratiti svoj prirodan izgled i prihvatiti prirodno starenje.

“Lice se mora micati, osobito kada imate kožu poput moje. To nisu staračke bore-to su bore smijalice. Naučila sam prihvatiti proces starenja i shvatila da fileri nisu moji prijatelji.”

Glumici želimo svu sreću u ispunjavanju svojih ciljeva sa smiješkom na licu.