Film

Girl Powered: The Spice Girls – novi dokumentarac o najpopularnijem girl bendu svih vremena

Krešimir Šustić 13. srpnja 2020.

Jedva čekamo vidjeti priče iza kamera naših junakinja iz djetinjstva!

Svatko tko je odrastao u 90-ima, preživio je svjetsko ludilo koje je vladalo pojavom najpopularnijeg girl benda svih vremena, Spice Girls.

Nema tih predmeta i proizvoda koji nisu bili oslikani licima pet curka iz Britanije, koje su osvojile publiku na cijeloj kugli zemaljskoj i osigurale si status najprodavanijih.

View this post on Instagram

Happy Fri-YAY! 🎉

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Na Channel 4 stiže novi dokumentarac pod nazivom Girl Powered: The Spice Girls, koji govori o cjelovitoj priči i usponu mladih djevojaka koje su hipnotizirale našu planetu, a vjerujemo i ostale.

Film će biti kombinacija arhivskih snimaka i intervjua, a govorit će o skromnim počecima Geri, Emme, Melanie C, Victorie i Mel B, koje su sudjelovale na audiciji kako bi postale članice benda 1994.

Radnja će se protezati od njihovog početka s debitantskim singlom “Wannabe” 1996., pa sve do današnjeg doba kada je svaka nastavila svojim životom, ali su i dalje ostale nerazdvojne prijateljice.

Planirano je da će se dokumentarni film 2021. godine podudarati s 25. godišnjicom singla “Wannabe” i turnejom za 25. obljetnicu postojanja benda.

View this post on Instagram

It's a SPICE WORLD 🌎 #SpiceWorld2019

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Vrlo su uključene u izradu filma jer im je stalo do toga da ispričaju pravu i čarobnu priču koju su proživjele kao jedna velika obitelj.

Mi smo spremni i jedva se čekamo prisjetiti tih divnih dana kada smo bili euforična djeca.