Gin adventski kalendar za sve ginoljupce!

Engineer 30. kolovoza 2019.

Pronašli smo adventski kalendar koji će uljepšati prosinac

Iako još nije ni rujan, nama je srce poskočilo kada smo pronašli gin adventski kalendar. Sada napokon imamo razlog križati dane na kalendaru i s nestrpljenjem iščekivati sigurno jedan od najzanimljivijih advenata.

Gin nas uvijek oduševi svojim novitetima od kojih smo do sada pisali o ginu od bazge, Stranger Things ginu, sirena ginu ili F*ckboy Tears ginu i drugim stoga ne sumnjamo da će nas i ovaj kalendar iznenaditi nekim zanimljivim okusima.

Unutar gin adventskog kalendara nalaze se 24 kućice koje skrivaju omiljeno nam alkoholno piće. Ovo će biti najuzbudljivije odbrojavanje do sada jer 24 bočice uljepšat će nam dan i pomoći nam prebroditi stres i žurbu koju donose blagdani.

Osim standardnog Gina unutar kalendara nalaze se i neki specijalni poput gina od marmelade, gina od vanilije, gina sa šljokicama, gina od naranče ili gina s medom.

Ovaj adventski kalendar pronašli smo unutar Costco web trgovine  po cijeni od 60£ koja ne dostavlja u Hrvatsku, ali postoje i neke alternative koje možete pronaći i na Amazonu.

Sigurni smo da nas čeka jedan od najzanimljivijih advenata do sada.