General Woo i Target nakon Doma sportova zapalili i Tvornicu

admin 14. travnja 2018.

Old school rap rokanje zapalilo je prepunu Tvornicu Kulture

Tram 11 Tvornica Kulture – Nakon spektakla u Domu sportova pred 9.000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 odlučili su se na 2 intimnija klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Old school rap rokanje, u kapacitetu od samo 1,300 po danu, svakako je prava poslastica za one koji band žele doživjeti nakon svih ovih godina i u klupskom okruženju.

Koncert su otvorili General Woo i Stoka pjesmom ekipa 90-ih.

Gostovanjem na koncertu Stoka je najavio svoj koncert u listopadu u Domu sportova te počastio Tvornicu hitovima Don Stoleon, Favele i Spremni za rat.

Tram 11 Tvornica Kulture

Najopasniji zagrebački hip hop tandem iz podzemlja Nered i Stoka nakon 15 godina spremaju prvi veliki zajednički koncert. Naoružani starim hitovima i novim materijalima na kojima trenutno rade, 6. listopada grandioznim povratkom osvajaju Dom sportova.

Tram 11 Tvornica Kulture

Da Tvornica kuži spiku bilo je jasno već na početku kada su na pozornicu stigli General Woo i Target.

Posebni gosti bili su Inkognito Popara s pjesmom “Samizam” i Lu s pjesmom koja nas vraća godinama unatrag “Za 10 godina”.

Nakon toga krenulo je rasturanje hitovima “Vrućina Gradskog asfalta”, “Pad sistema”, “Kaj ima lima”, “Hrvatski velikani”…

Naravno, za sve one koji su propustili koncert imaju priliku za popravni jer Tram 11 nastupa i danas 14.04.2018. u Tvornici. Tram 11 Tvornica Kulture