Franka & Vedran proslavili prvu godišnjicu braka!

Engineer 21. srpnja 2019.

Već je prošlo godinu dana od bajkovitog vjenčanja! Svojim su porukama Čarli i Franka raznježili fanove!

Baš kad smo postali sjetni u vezi prošlogodišnje euforije Svjetskog nogometnog prvenstva, danas je za neke parove poseban dan i opet se pitamo: već je prošlo godinu dana od tog događaja! Upravo tako, a divan trenutak slave Franka Batelić i Vedran Ćorluka koji su prije godinu dana izrekli sudbonosno “da” i uplovili u bračnu luku u kojoj vlada sklad, gdje god se pojave!

Prvi se na društvenim mrežama pohvalio Čarli i svojoj Franki napisao kratku i slatku poruku popraćenu divnom fotografijom prvog poljupca kao muža i žene:”One year ago…Happy anniversary bejbs! Voli te Veks!” Fanovi su im čestitali od srca te ih nerijetko proglašavaju jednim od najskladnijih domaćih celebrity parova.

Franka je u svom stilu podijelila svoju sreću na svom Instagram profilu i napisala:”Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života! Za još puno ovakvih.”

https://www.instagram.com/p/B0K9j-xg2rA/

Klišejizirano pitanje se postavlja samo od sebe:”A kad će beba?”, ali supružnici Ćorluka se samo zagonetno smješkaju i odgovaraju”:Sve u svoje vrijeme!”.

Želimo im još puno sretnih zajedničkih trenutaka….