essence voli životinje i kaže NE testiranju na životinjama!

admin 01. travnja 2018.

essence kozmetika ti pruža jednostavan pristup sjajnim proizvodima koji te inspiriraju da se istakneš i budeš svoja sa stilom, povjerenjem i zabavom.

Ono što essence također razlikuje od velike većine kozmetičkih brendova sa nižom cijenom proizvoda je što imamo izričita i stroga pravila o ne testiranju svojih proizvoda na životinjama.

Kažemo NE testiranju na životinjama i DA za kvalitetu s cijenama dovoljno pristupačnim da isprobaš nevjerojatan novi izgled kada god želiš.

essence kozmetika ne provodi nikakva testiranja na životinjama, te je jedan od najvažnijih čimbenika kod odabira dobavljača. Prilikom odabira suradnika također je bitno da dokažu kako nemaju poveznice sa tvrtkama koje podržavaju testiranje na životinjama.

“Testiranje na životinjama” je vrlo emocionalna tema, koja je vrlo blizu naših srca: dopusti da te uvjerimo da essence nikada nije proveo nijedno testiranje na životinjama – niti za essence proizvode, niti za bilo koji od sastojaka essence proizvoda.

essence nije za testiranje na životinjama. ne provodi testiranja na životinjama i ne plaća drugima da to rade. essence zna da može proizvesti dobre i sigurne proizvode, bez mučenja životinja.

Iz razloga što je essence striktno protiv testiranja na životinjama jako nam je važno da radimo na tome da se prestanu vršiti testiranja na životinjama u svim industrijama i zemljama što je prije moguće i da ih se zamijeni s alternativnim metodama ispitivanja. Vjerujemo da ljepota nije razlog za mučenje životinja. Postoje vrlo dobri dostupni sastojci čak i bez testiranja na životinjama.

essence uvijek ima inovativne, moderne proizvode, a nikada ne provodi testiranja na životinjama, niti će ih ubuduće provoditi.

Uz pomoć alternativnih metoda testiranja essence kao i ostatak kozmetičke industrije, kontinuirano radi na procjeni je li nova sirovina stvarno sigurna za upotrebu.

essence filozofiju humane kozmetike ističe odmah na svojim službenim stranicama, čak s upitnikom najčešćih pitanja gdje objašnjavamo politiku korištenja takvih proizvoda u Europi i svijetu.

Trendi, jedinstveni i visoko kvalitetni beauty proizvodi – upravo to je essence!

Više informacija možete pronaći ovdje: https://www.essence.eu/hr/o-essence/testiranje- na-zivotinjama/!

#šminkerska IGRA DARIVANJA 

U suradnji s essence cosmetics, jednu sretnicu ćemo nagraditi paketom zanosnih make up proizvoda. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica essence kozmetike je Matea Baćica (Instagram @mateabacicaa). Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.