Ergo jastuci i popluni uz koje nećete ustajati na ‘lijevu nogu’!

Viktoria Mikulić 16. rujna 2018.

Kakav god bio vaš položaj spavanja, jedno je sigurno – uz ove kvalitetne jastuke i poplune definitivno ćete se naspavati!

Ergo jastuci i popluni – Većina nas se budi uz zvuk alarma, a samo su rijetki oni koji rano ujutro uspiju ustati iz kreveta sami od sebe. Kakvu god melodiju imali, vjerujemo da vam definitivno nije među omiljenima jer označava početak užurbanog i stresnog dana. Veoma često taj zvuk poželimo odgoditi kako bi uhvatili još samo trenutak sna te ne funkcioniramo prije prvog gutljaja kave?

Zašto je to tako? Zbog čega smo svako jutro umorni iako spavamo barem 6 sati u komadu? Osim teške hrane kasno navečer, previše surfanja po Internetu i nedostatka vježbanja, postoji još puno faktora koji utječu na naš san.

Ergo jastuci i popluni

Da li ste uopće razmišljali o položaju spavanja te o jastucima koji su namijenjeni upravo vašim navikama spavanja. Zatim poplun kojim se pokrivate, je li pretežak, stvara li vam nelagodu? Nema važnije stvari od kvalitetnog sna, sve počinje i završava s time, od vašeg raspoloženje pa sve do vašeg učinka i produktivnosti tog dana.

Ergo jastuci i popluni

Donedavno ni mi nismo razumjeli da se zapravo ne radi o tome koliko sati spavamo, već je jedino bitno da to vrijeme, bilo kratko ili dugo, provedemo u potpunosti opušteni.

To smo i uspjeli s jedinstvenim proizvodima poduzeća Ergo jastuci i popluni koji se mogu pohvaliti s preko 15 godina uspješnog poslovanja na domaćem tržištu. Ergo jastuci i popluni punjeni su najkvalitetnijom gusjom pahuljicom i perjem, poznatima zbog svojeg volumena, snježnobijele boje, sposobnosti zadržavanja topline, izdržljivosti i dugotrajnosti.

Ergo jastuci i popluni

Koriste isključivo novo, nikad korišteno perje i pahuljicu, koje su prethodno višekratno oprane, sterilizirane i sušene na temperaturama od 135 C, nakon čega se dobiva proizvod koji je hipoalergen, očišćen od svih nečistoća, grinja i prašine.

Ergo jastuci i popluni

Inleti za poplune i jastuke su od 100%-tnog pamuka, sa certifikatom Oeko-Tex Standarda kojim se potvrđuje njegovo testiranje na štetne materijale. Osim njihove funkcionalnosti, pri odabiru popluna također obraćamo pažnju na moderan dizajn. Od onih jednostavnih do popluna s upečatljivim cvjetnim uzorkom, pretpostavljamo da će u širokom asortimanu svatko pronaći nešto za sebe.

Ergo jastuci i popluni

Distribucija se vrši preko lanca dućana Naš Dom koji su locirani u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci i Dubrovniku.

Ako i vi želite da vam dan započne poletno, dovoljno je da na jednom od prodajnih mjesta barem na trenutak isprobate ove proizvode i uvjerite se u njihovu kvalitetu. Za sve aktualnosti, također pratite njihovu Facebook stranicu i Instagram profil.

Ergo jastuci i popluni

 

#ergonomska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Ergo jastuci i popluni, jednu sretnicu nagradit ćemo udobnim jastukom Klara, punjenim mješavinom gusjeg perja i pahuljice, u dimenziji 60×80. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Ergo jastuka Klara je Anica Mirosavljević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Ergo jastuci i popluni