Elemis inovativni tretmani za lice u Beauty Institutu Ageness!

Viktoria Mikulić 05. srpnja 2017.

Koji god imali problem s licem, u Beauty Institutu Ageness pronaći će rješenje!

Elemis Kozmetika – Beauty Institut Ageness nastao je kao spoj dugogodišnjeg iskustva i ljubavi prema kozmetici. Vodeći se time, prilikom otvaranja salona, vlasnica Sanja Buinjac za svoje klijente htjela je najbolju uslugu popraćenu kvalitetnom kozmetikom, stoga je za jedan od brendova odabrala upravo Elemis.

Ovaj vodeći luksuzni britanski brend pokazao se odličnim kada govorimo o kozmetici za njegu kože i naravno spa kozmetici. Upravo prirodni aktivni sastojci koje sadrži, doveli su do iznimnih rezultata protiv starenja kože, već pri prvom dolasku na tretman. Ono što je važno naglasiti, u Elemisu klinički testiraju apsolutno sve tretmane prije izlaska na tržište.

Beauty Institut Ageness u svojoj ponudi ima mnogo tretmana za lice s Elemis kozmetikom, koji se mogu podijeliti u nekoliko skupina. Prvenstveno, tu su Elemis Skin Specific Facial tretmani. Za beživotnu kožu, najbolji je tretman na bazi voća, naziva Fruit Active Glov, koji će koži vratiti prethodni sjaj.

Elemis Kozmetika

Za suhu kožu, u ponudi se može pronaći tretman Exotic Moisture Dew koji će u potpunosti hidratizirati kožu i smanjiti sitne bore. Nadalje, ako vam treba brzinski tretman nakon kojeg ćete odmah primijetiti značajne rezultate na licu, onda je najbolji odabir Herbal Lavender Repair. Osim što uklanja štetne toksine i stimulira regeneraciju stanica kože, zacjeljuje svježe ožiljke od akni i prištića. Elemis Kozmetika.

Elemis Kozmetika

S druge strane, u Beauty Institut Ageness postoji i nekoliko tretmana sa specifičnim djelovanjem, čiji su rezultati očaravajući.

Bez obzira imate li osjetljivu, masnu ili problematičnu kožu, koja odmah nakon što se našminkate izrazito sjaji, ili vam koža jednostavno reagira na sve sitnice iz okoline (sunce, vjetar, stres), a rezultat su nepoželjni tragovi s kojima gubite onaj mladenački sjaj, tu je 5 tretmana koji rješavaju probleme poput navedenih:

Modern Skin Facial

S.O.S. Puryfing Facial

Oxygen tretman za umirivanje kože

Sensitive Skin Soother

White Brightening Pigment Perfector

Elemis Kozmetika

Budući da stimuliraju staničnu aktivnost i pojačavaju cirkulaciju, ovi tretmani pružaju izuzetne i dugotrajne rezultate.

No ni to nije sve. Postoje još tri inovativna anti age tretmana s Elemis kozmetikom, koja možete pronaći u Beauty Institut Ageness.

Kod zrele kože čije su funkcije usporene godinama, primjenjuje se Visible Brilliance tretman lica, a za kožu punu bora najbolji je anti age tretman Pro Collagen Quartz Lift Facial. Zadnji u toj skupini, ali ne i manje važan tretman Tri-Enzyme Resurfacing Facfial, posebno namijenjen koži s ožiljcima od akni i koži neujednačenog tena

Elemis Kozmetika

Možda se čini kao da ih je previše, no vrlo je važno znati procijeniti tip kože i prema tome izabrati kvalitetan i učinkovit tretman te ga prilagoditi zahtjevima i potrebama klijenata. Elemis Kozmetika.

U Beauty Institutu Ageness vaše će lice ponovno zablistati! Ne bojte se promjene na bolje!

 

Beauty Institut Ageness

Ulica Republike Austrije 21, 10000 Zagreb

Pon – pet: 09:00 – 21:00h

Sub: 09:00 – 15:00h

Tel: +385 1 7077 341

GSM: +385 91 4077 341

E-mail: info@ageness.com.hr / sanja@ageness.com.hr