Efikasna pomoć za osmosatno sjedenje u uredu!

Viktoria Mikulić 26. siječnja 2017.

Sve tegobe Vas zaobilaze i uživate u tome što su Vam dani u potpunosti ispunjeni. Bez brige, ne zadugo. I ja sam se upravo tako osjećala dok me sve to nije koštalo zdravlja. Ponekad, iako Vam se to trenutno čini kao suluda stvar, jednostavno morate stati na loptu i reći dosta, svima osim sebi.   […]

Sve tegobe Vas zaobilaze i uživate u tome što su Vam dani u potpunosti ispunjeni. Bez brige, ne zadugo. I ja sam se upravo tako osjećala dok me sve to nije koštalo zdravlja. Ponekad, iako Vam se to trenutno čini kao suluda stvar, jednostavno morate stati na loptu i reći dosta, svima osim sebi.

 

Nekoć sam letjela na sve strane, i u mojim dvadesetima izgledalo je kao da će to vječno trajati, no čovjek se umori, iscrpi, jer cijeli svoj život brineš da drugima udovoljiš, a sebe stavljaš na neko daleko daleko mjesto. Znala sam trčati s jednog posla na drugi, pa u to uklopiti još fakultet i bezbroj drugih aktivnosti, poput učenja novog jezika ili neke druge pametne stvari. Uz sve to, moram priznati da me najviše uništilo svakodnevno sjedenje po dvanaestak sati, nekad i duže. Ispravno držanje mi nikad nije bila jača strana, ali uvijek sam nekako odgađala daljnje procedure koje bi mi pomogle, jer nije bilo vremena za to. U posljednjih nekoliko godina, počela sam osjećati konstantne bolove, no jedan trenutak je bio presudan, i znala sam da trebam profesionalnu pomoć.

 

Inače rijetko kad slušam nečije preporuke, no moja najbolja prijateljica predložila mi je svog masera Gjuru koji joj je uistinu pomogao. Iako smo u 21. stoljeću, nekako mi se čini da još uvijek mnoge žene imaju predrasude kada se radi o muškom maseru, kao da je to nešto neobično. Riječ je zapravo o terapeutu, zanimanju za koje se odlučuje sve više muškaraca, a koji u većini slučajeva mogu i puno više pomoći jer su općenito snažniji.

Terapeut Gjuro u ponudi ima razne masaže, no budući da mi stanje s kralježnicom nije bilo idealno, odlučila sam se za klasičnu medicinsku masažu. Odlazila bih jednom tjedno i već nakon nekoliko puta, osjetila sam znatnu razliku. Ono što me se najviše dojmilo je njegova posvećenost svakome klijentu, taj individualan pristup koji Vas jednostavno potakne da dođete ponovno. Iako sve radi sam, trudi se uvijek biti istodobno i profesionalan i nasmijan jer shvaća da je ljudima nakon napornog dana potrebna oaza mira, opuštanja i poneka lijepa riječ. Kvalitetno odrađen tretman i visoka razina ljubaznosti, glavni su razlozi što je terapeut Gjuro postao i moj dugogodišnji prijatelj.

 

Sada odlazim malo rjeđe jer ipak su tu i djeca uz silne obaveze, no trudim se biti što manje pod stresom. Od kada sam počela voditi više računa o svome tijelu, uistinu sam sretnija jer ipak je to dio mene, kuća u kojoj živim do kraja života. Za sretniji život i oslobađanje od stresa, svima bih preporučila ovaj usitinu lijep osjećaj.

 

IGRA DARIVANJA

U suradnji s centrom za masažu i njegu tijela Tonus Relaxo, jednu sretnu natjecateljicu nagradit ćemo masažom leđa i vrata (vrijednost 150kn) u trajanju od 45minuta. Vaš zadatak je:

  1. Like na FB Elegant.hr
  2. Like na FB Tonus Relaxo

Igra darivanja traje do subote, 28.01. do 12h. Sretno <3