FOTO by Instagram @lucija_lugomer_official

Poznati

„Dva tjedna puna ljubavi. One bez filtera“ – Lucija Lugomer objavila prve fotografije bebe!

Daria Lovrić 10. siječnja 2024.

"Još uvijek me netko mora uštipnuti kako bih shvatila da ne živim san"!

Lucija Lugomer, naša najpoznatija plus size manekenka prije dva tjedna postala je majka po drugi put, a sretnu vijest podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama.

Tada je objavila fotografiju dječjih stopala i uz nju napisala – „Sada sam potpuna“. Iako još uvijek s pratiteljima nije podijelila kojeg je spola dijete niti kako se zove, uz kratki opis lijepa brineta dodala je emotikon plavog srca, pa mnogi nagađaju da je rodila upravo dječaka.

Dva tjedna nakon poroda Lucija se oglasila na svom Instagram profilu i otkrila kako teku prvi dani majčinstva.

Emotivna Lucija Lugomer podijelila najljepše trenutke

„Dva tjedna puna ljubavi. One bez filtera. One koja započinje nova poglavlja. Još uvijek me netko mora uštipnuti kako bih shvatila da ne živim san. San je postao stvarnost, stvarnost koju mogu pomirisati i primiti u ruke. Ovo nema cijene, a iskustvo takve ljubavi želim apsolutno svima“ – napisala je u opisu niza fotografija koje je podijelila.

Na fotografijama su zabilježeni emotivni prizori majke i bebe, te njezinog muža Danijela i sinčića Leona. Njihovo pojačanje dočekano je s mnoštvom balona u zelenoj, zlatnoj i bijeloj boji, a glavi akteri preslatko uređenog prostora su bež plišani medvjedići koji će novoj bebici praviti društvo. Lucija je objavila i kratki videozapis djetešca u kojem je u fokusu malena ručica.

Podsjećamo, Lucija je od 2015. u vezi sa chefom i poduzetnikom Danijelom Grlićem, a 2018. godine vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža. Lucija i Danijel vjenčali su se 2018., a prvog sina Leona dobili su u veljači 2020. godine.