Donosimo top 15 hrabrih modnih kombinacija Hane Hadžiavdagić Tabaković!

Tina Turuk 15. siječnja 2019.

Koliko toga znate o Hani Hadžiavdagić Tabaković?

Sudeći prema broju njenih Instagram pratitelja, i vi biste trebali znati mnogo. Ali, ako vam znanje malo šteka, rado ćemo vas podsjetiti.

Naime, ekstravagantna brineta je bosanskohercegovačka novinarka, voditeljica, poduzetnica i jedna od zaista popularnih osoba na društvenim mrežama pa je možemo svrstati i u danas prilično „in“ kategoriju – influencere.

Hana je rođena 1984. godine u Sarajevu, njezini #OpetNajljepša i #DušmaniŠicŠic hashtagovi su poznati već i pticama na grani, a influencerica je u sretnom braku sa suprugom Tarikom.

Smatra se velikim perfekcionistom, što nerijetko možemo vidjeti i po načinu na koji slaže svoje odjevne kombinacije koje često izazovu pravi modni bauk!

Voditeljica i suprug se trenutno nalaze u talijanskom Livignu na skijanju te uživaju u zimskim radostima, a mi apsolutno lajkamo slike koje imamo prilike vidjeti na Haninom profilu.

U svakom slučaju, donosimo 15 nama najboljih hrabrih modnih odabira i izdanja popularne novinarke. Znate kako se kaže – hrabrost se uvijek isplati i vjerujemo kako upravo zato Hana izgleda zaista besprijekorno!

Bravo draga Hana, mi te apsolutno podržavamo i željno iščekujemo svaku novu (uglavnom impresivnu iliti #OpetNajljepša) fotografiju!

 

 

Podijeli članak