FOTO by Instagram @dominiklivakovic40 / @helenamatic

Poznati

Dominik Livaković objavio prvu fotografiju sina!

Daria Lovrić 09. siječnja 2024.

Čestitamo prekrasnom paru na prinovi!

Početak godine mnogima je donio brojna lijepa iznenađenja i iako je tek počela, mnogima će prema prvim danima biti vrlo uzbudljiva.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković i njegova supruga Helena Livaković prošili su svoju prekrasnu obitelj i postali su roditelji.

Prvog sina dobili su u subotu ujutro, što je većinu iznenadilo jer se po Heleninim slikama na društvenim mrežama nije dalo naslutiti da par očekuje prinovu.

Helena Livaković je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela njihovog prvog sinčića, a porodila ju je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame.

Doktorica Radošević porodila je tako Maju Šuput, a prije nje i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima znali nazivati i “VIP ginekologinjom” te “celebrity liječnicom”, piše Gloria.

Simpatični nogometaš na svom je Instagram profilu objavio prvu fotografiju sinčića. Na fotografiji drži ruku svoje supruge Helene, dok Helena drži bebinu ruku. „06.01.2024.“, napisao je u opis objave.

Inače, ljubavna priča prekrasne Helene Matić, danas Livaković i Dominika Livakovića započela je 2017. slučajnim poznanstvom preko zajedničkih prijatelja i otad su postali nerazdvojni. Zaručili su se 2021. godine, a vjenčali u lipnju 2022. godine u katedrali sv. Stošije u Zadru.

Naime, Helena je magistrica industrijskog dizajna koja ni po čemu nije tipična WAGsica. Samozatajna brineta živi mirnim i povučenim životom s hrvatskim reprezentativcem i trudi se svoj privatan život držati od očiju javnosti. Novopečenim roditeljima čestitamo na prinovi, a prekrasnoj Heleni želimo brz oporavak.