Dočekali smo! Stigla je nova kolekcija popularnih UGG čizmica!

Viktoria Mikulić 04. rujna 2019.

Cofleki i mašne od satena detalji su koji se posebno ističu!

Neki ih obožavaju, drugi ih pak ne mogu smisliti, no jedno je sigurno – UGG čizmice ni ove sezone neće proći nezamijećeno. Zapravo ne znamo postoji li uopće ženska osoba koja nije čula za ovaj poznati australski brend, teško je to i zamisliti. Mi ih volimo ne samo zato jer su preslatke, već i zbog onih trenutaka na Adventu kada satima stojiš na jednoj kućici, a i dalje osjećaš svoje noge. Tu su nam definitivno favorit.

UGG nas već godinama oduševljava novitetima – cozy čizmicama i papučama od ovčje kože. Osim što griju tijekom najnižih temperatura, savršen su modni dodatak koji se s lakoćom stapa s bundicama, puloverima i ostalim zimskim komadima.

Iako smo tek zakoračili u prve rujanske dane, ovotjedna vremenska prognoza, koja je ljeto ostavila u pozadini, dopušta nam da vam već sada predstavimo novu UGG kolekciju mekanih i udobnih čizmica. Uz standardne modele, tu su i dva modela u pomalo drugačijem izdanju koji se ne izdvajaju samo oblikom, već i vezicama.

Cofleki, mašnice, animal print i veliki logotipovi samo su neki od detalja koji će se isticati tijekom hladnih snježnih dana. Jedva čekamo zimu da se ugrijemo jednim parom, a vi?

Svoje omiljene UGG čizmice potražite u najbližem Fashion&Friends store-u.

PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS

ZAGREB – Fashion&Friends, City Center one West, Jankomir 33

Fashion&Friends, Arena centar, Vice Vukova 6

ZAGREB OUTLET – Svetog Leopolda Mandića 13, Dugopolje

SPLIT – Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarice 6 ۰ Fashion&Friends, Pjaca, Narodni Trg 4

Fashion&Friends, City Center one Split, Vukovarska 207

ZADAR – Fashion&Friends, Supernova, Ulica akcije Maslenica 1

RIJEKA – Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova