Dobrodošli u restoran u kojem će vam curiti sline – ali ne zbog hrane!

Engineer 24. lipnja 2019.

Hrana, zgodni muškarci, luda zabava u večernjim satima...sve to nudi ovaj restoran u kojem ženama ne silazi osmijeh s lica!

Tallywacker – restoran nedaleko od Dallasa, smjestio se u mjestašcu Oak Lawn koji je otvorio vrata još u svibnju 2015., specifično je mjesto u kojem možete pojesti tradicionalnu američku hranu poput pohane piletine, burgera, popularnog Mac&Cheesa i poznatih rebarca.

Nije da žene tamo idu kako bi se najele, nikako! Žene (stvarno mislimo da tamo rijetko kada zaluta pokoji muškarac) čoporativno se okupe u restorančiću kako bi ih posluživali prezgodni, nabildani muškarci u boksericama!

Iz priča konobara, žene su poprilično zahtjevne klijentice koje se ne ustručavaju udariti konobara po guzi ili ih pokušavaju poljubiti dok poslužuju hranu. Njima ne smeta, pretpostavljamo da je to poznata win-win kombinacija u kojoj je svatko na dobitku.

Također, žene će priznati da obožavaju njihove uniforme, svijetlo sivkaste, lagane i tankog materijala, što malo toga ostavlja mašti. Iako na prvu ne biste rekli, ali posao započinju u crvenoj majici koju kasnije usred animacije skinu – na sveopće oduševljenje prisutnih dama.

Konobari će se složiti da najbolje napojnice dolaze od starijih gospođa, ali ni mlađahne ne zaostaju, osobito kada su djevojačke večeri u pitanju u kojem osoblje ima posebnu ulogu animatora. Nekako nismo ni sumnjali u to, a dok i dalje razmišljamo o odličnoj ideji restorana za žene postavljamo pitanje:

Biste li voljele ovakvo mjesto u blizini?