Dobre i loše strane osoba rođenih u znaku Lava!

Engineer 23. srpnja 2019.

Lav je peti znak u zodijačkom krugu, a njegova sezona traje od 23. srpnja do 22. kolovoza

Uz horoskopske znakove Ovan i Strijelac, Lav je također vatreni znak pa su osobe rođene u ovom znaku neustrašive i pune energije. Uvijek preuzimaju akciju i za razliku od drugih, lako vide sve beskrajne mogućnosti koje život nudi.

Oni imaju taj zarazni duh koji drugi ljudi smatraju inspirativnim. Bez obzira na njihovu dob, Lav je ponekad u duši dijete i često je glavna zvijezda svih partyja. Kada se ponašaju pomalo djetinjasto, najbolje izražavaju svoju ljubav i kreativnost. Međutim, važno ih je podsjetiti da i drugima treba pružiti priliku da budu u središtu pozornosti. Oni zaboravljaju da ne može biti fokus na njih u svakom trenutku.

Sa Suncem kao njihovom vladajućom planetom, Lav rijetko ostaje nezapažen. Ne može ih se ne primijetiti jer iskaču iz okoline i rođeni su vođe. Izlučuju povjerenje, čak i ako se iznutra osjećaju nesigurno. Njihov nedostatak je u tome što bi mogli potrošiti previše vremena brinući se kako izgledaju ili se pitaju što svi drugi misle o njima, zbog čega se ponekad susreću kao apsorbirani.

Mnogima je izazov steći njihovo povjerenje. Jednom kada nauče kako prestati tražiti potvrdu iz vanjskih izvora i pronađu ljubav za sebe iznutra, bit će sretniji.

Osobe rođene u znaku Lava često su ‘Drama queen’ i od muhe prave slona, odnosno vole se žaliti oko sitnica. S druge strane, vrlo su odlučni i sigurni u svoje vlastito mišljenje. Lav je znak koji neće oklijevati reći vam koje je vaše mjesto i gdje pripadate.

Međutim, ako se osjećaju kao da ne dobivaju pažnju ili poštovanje za koje misle da zaslužuju, imaju tendenciju da postanu sumnjičavi, a to ponekad izaziva galamu. Kada se suoče s kritikama, previše to uzimaju k srcu. Kao da je njihov ponos povrijeđen.

https://www.instagram.com/p/B0QGfAoHaxm/

Uz snažnu želju za uspjehom, Lav ne vidi neuspjeh kao opciju. Ipak, još uvijek imaju svoje lijene tendencije. Ako ne vide korist u nečemu, teško pronalaze motivaciju za obavljanje posla. Lava se najčešće stavlja na prvo mjesto, pa se moraju malo više potruditi da budu timski igrač. Razvijajući ove vještine odnosa i učeći kako biti suosjećajniji s drugima općenito, oni mogu dio pozornosti maknuti od sebe i svojih osobnih problema.

Lavovi nikada ne rade ništa napeto, a to uključuje i njihova prijateljstva i romantične partnere. Dobro ih je imati kada vas sustignu loša vremena jer je Lav u stanju dati dve ljudima do kojih mu je stalo. No ponekad se zbog toga osjećaju umorno jer ne dobivaju isto zauzvrat.

Ako želite saznati kompletnu analizu za horoskopski znak Lav, pogledajte OVDJE.