Do vidno mlađeg lica uz 4D laserski tretman!

Viktoria Mikulić 08. studenoga 2019.

Starost ne možemo i ne smijemo zaustaviti, ali je možemo odgoditi…

Mnogi od nas zasigurno se sjećaju onih trenutaka kada su nam bake govorile da cijeli život koriste jednu kremu te da se ista dugoročno pokazala najboljim lijekom. Ovu rečenicu nećemo odmah suzbiti argumentom, no činjenica je da su se vremena promijenila.

Naravno, geni su ti na koje ne možemo utjecati i štogod pokušali, ponekad nema pravog rješenja. Često ni najskuplje kreme ne mogu ispuniti sva naša očekivanja. Također, biološko starenje proces je kojeg ne možemo zaustaviti te ono podrazumijeva stanje u kojem postepeno gubimo vlagu, odnosno elastičnost kože.

No ono na što možemo utjecati, a što nas posljednjih godina sve više izravno pogađa su vanjski čimbenici kao i nepravilan način života. Pušenje, nezdrava prehrana, UV zrake i pretjerana izloženost suncu, onečišćenje zraka, alkohol – sve su to faktori koji rezultiraju prijevremenim starenjem kože.

U današnjem užurbanom rasporedu rijetko odvojimo sate, a kamoli dane za sebe i često ne pronalazimo vremena da udovoljimo svojim potrebama.
Sve dok nas netko ne potakne i ohrabri da nema ništa loše u tome ako želimo izgledati i osjećati se odlično. U periodu od preko 20 godina tradicije, stručan tim poliklinike Maletić mnogima je promijenio život nabolje.

Prva poliklinika otvorena je u Daruvaru od strane supružnika, dr. Ines Maletić, specijalistice anesteziologije, reanimatologije i intenzivnog liječenja i dr. Duško Maletić, specijalista kirurgije i urologije, a čijem se timu kasnije pridružila kćer dr. Ana Maletić, specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, čije je sjedište u poliklinici u Zagrebu. Iako je danas rijetkost vidjeti da se posao prenosi s koljena na koljeno, čini nam se da ovdje nije riječ samo o struci već i o ogromnoj ljubavi koju ova obitelj gaji prema svojem poslu.

Od 2008. godine Poliklinika Maletić je edukacijski centar za lasersku lipolizu, laserski tretman prekomjernog znojenja u pazušnim regijama, lasersku operaciju vena, lasersko pomlađivanje lica i druge laserske zahvate iz područja estetske kirurgije.

Ambasadorica i zaštitno lice ovog cijenjenog edukacijskog centra je domaća glumica koja je proglašena jednom od najljepših na svijetu iznad 40 godina. Ne znamo jeste li znali tu informaciju, ali smo sigurni da ćete znati njezino ime – Sanja Vejnović koja je brigu o svojoj ljepoti prepustila ovom uspješnom timu.

Unutar široke lepeze usluga izdvojili smo jednu koja se posebno ističe. Riječ je o 4D laserskom zatezanju lica – neinvazivnom tretmanu koji djeluje kroz cijelu dubinu kože, a traje od 45-60 minuta. Ono što je mnogima najvažnije naglasiti je to da je potpuno bezbolan i klijent se odmah nakon tretmana može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Dio tretmana radi se s unutarnje strane, u usnoj šupljini, a dio s vanjske strane lica. Dio učinka vidljiv je odmah nakon zahvata, a drugi dio kasnije – koža se i dalje osjetno zateže.

4D lasersko zatezanje lica sastoji se od četiri različita laserska tretmana koji se rade s dva različita lasera: Er:Yag i Nd:Yag.

Saznajte na koji način doprinosi svaki od tretmana:

Dio tretmana koji se radi u usnoj šupljini zove se SMOOTH Mode Treatment i njegov je zadatak poticanje kontrakcije postojećeg i stimulacija nastanka novog kolagena.

Ovime se postiže trenutno i naknadno zatezanje kože i osjetno poboljšanje elastičnosti. Dodatan učinak koji je rezultat iste metode je popunjavanje nazolabijalnih bora i to s unutarnje strane lica.

FRAC3 Mode Treatment djeluje na dublje nepravilnosti u koži, a rezultat je bolji tonus kože.

PIANO Mode Treatment djeluje preko površine i kroz kožu na potkožno tkivo čime se postiže osjetno i vidljivo zatezanje kože.

SUPERFICIAL Mode Treatment posljednji je korak u 4D laserskom zatezanju lica koji smanjuje nepravilnosti na površini kože te djeluje kao blagi piling.

Nakon 4D laserskog zatezanja lica koža je pomlađena, vidljivo čvršća, bore su pliće i manje, a tekstura i izgled kože daleko bolja nego prije.

Mi smo se uvjerili da su godine samo broj i da je svaki dan prilika za novi početak…

Za detaljnije informacije o ovom učinkovitom tretmanu ili nekoj drugoj usluzi estetske kirurgije Maletić, posjetite službenu stranicu www.maletic.eu. Također, za sve aktualnosti pratite ih na Facebooku pod nazivom Estetska kirurgija Maletić.