FOTO by Zara

Kids

Disney ljubimci ukrasili dječje modne dodatke iz Zare!

Viktoria Šafranić 07. rujna 2020.

Slonić Dumbo i Mickey Mouse zaigrali su ključnu ulogu na Zarinim novitetima...

Ima li veće radosti na ovom svijetu od osmijeha djeteta? Svaki roditelj zna da nema jer ništa ne ispuni srce kao spoznaja da su naši mališani sretni.

Želimo im pružiti bezbrižno djetinjstvo jer smo svjesni koliko godine brzo lete i dok se ne okrenemo, oni odjednom već odrastu i napuste naše gnijezdo.

Možda ne možemo zaustaviti vrijeme, no možemo ga maksimalno iskoristiti i pružiti im sve što je u našoj moći samo kako bismo na kraju dana dobili najljepši poklon – njihov iskren osmijeh.

Zara je jedan od modnih brendova koji svakodnevno uspijeva staviti osmijeh na naša lica svojim zanosnim kolekcijama odjeće i modnih detalja.

Naša je prva postaja kada smo u potrazi za trendi novitetima i apsolutno nikada nas ne razočara. No prije nego što sebi nešto priuštimo, djeca su nam ipak prioritet, a najslađi su kada sami biraju i kreiraju vlastiti stil.

199,90 kuna

Kada vam dijete jasno da do znanja da nešto želi, oni to najčešće pokažu prstom, a onda vam nema druge nego im isto i nabaviti, naravno samo ako je riječ o nečem cjenovno prihvatljivom.

Zarine cijene su u granicama normale, a kvaliteta im je sasvim u redu, stoga vjerujemo da nećete puno oklijevati oko kupnje nakon što ugledate novi accessories s najdražim Disney likovima.

Slonić Dumbo i Mickey Mouse zaigrali su glavnu ulogu na dječjim torbicama i ruksacima kojima će malo koji mališani, a i roditelj moći odoljeti.

U nastavku donosimo cijena 4 najposebnijih modnih detalja koji će vrlo brzo nestati s polica: