FOTO by Geox

Kids

Disney junakinje i satenska točkasta mašna upotpunjuju Geox tenisice za naše princeze!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2021.

Mickey Mouse,

Mnogi brendovi često žele razveseliti svoje potrošače nekim originalnim idejama, svjesni da će ih na taj način još više privući i zbližiti se s njima…

Geox je jedan od onih proizvođača na čiji spomen imena odmah pomislimo na vrhunsku kvalitetu i udobnost. Također, sve više pozornosti pridaju atraktivnom dizajnu te vješto kupcima donose na pladanj obuću koja je istovremeno ugodna za nošenje i trendi.

Iako su sami po sebi prepoznatljivi, svaka popularna robna marka svjesna je važnosti kolaboracije s drugim brendovima te je spremna otići korak dalje kako bi razveselila svoje kupce nečim jedinstvenim.

Geox je jedan od onih koji igraju na sigurno, zaključujemo to na temelju njihove suradnje s Disneyem, koja im može donijeti samo besprijekorne rezultate.

Noviteti koje su upravo lansirali zasigurno su izazvali rekordnu prodaju, jer pršte od slatkoće. Kolekcija donosi mnoštvo primjeraka tenisica s Disney likovima, no nama su posebno za oko zapela dva modela koji na vezicama nose satensku mašnu točkastog uzorka.

Jedne dolaze u bijelom i lila izdanju, a krasi ih simpatična Vlatka Patka, dok su druge u crno-bijeloj varijanti s daškom šarma kultne Minnie Mouse.

Uz neodoljiv izgled, ove su tenisice veoma funkcionalne kako bi naše djevojčice u njima mogle provoditi čitave dane. Izvorna Geox tehnologija kombinira perforirani potplat i prozračnu vodonepropusnu membranu.

Njihova cijena varira od 509-669 kuna, ovisno o veličini. PSSST, može ih se pronaći i u veličini za odrasle, odnosno do broja 39, ako u vama čuči razigrano dijete. Ove i još mnogo drugih modela možete pronaći putem LINKA.