Davno popularan Motorola mobitel vraća se u velikom stilu!

Tina Turuk 20. siječnja 2019.

Kultni model kao najnoviji tehnološki trend...

Što je zajedničko Paris Hilton, Jessici Simpson i Hilary Duff? Prva pomisao će vam možda biti traperice turbo niskog struka, ludi pramenovi ili ultra kratki topići, ali to nije točan odgovor ovog puta! Naime, radi se o tome da su sve tri imale popularni Motorola model u isto vrijeme.

A što je pak (opet) novo u 2019.? Pa… Motorola je najavila maestralni povratak ovog dobro nam znanog modela!

https://www.instagram.com/p/Brl2kgkAsnF/

Prema izvješćima Wall Street Journala, moguće je kako će se lansiranje u trgovine dogoditi već u veljači, ali izvori kažu kako je datum izlaska podložan promjenama i nema nikakvih službenih najava.

Trenutno Lenovo testira ovaj model, a za one koji ne znaju, Lenovo je kineska tvrtka koja posjeduje Motorolu.

Vjerujemo kako se svi sjećate dobre stare zmije! Na ovom mobitelu ćete imati prilike opet zaigrati igru koja nam je hrpu potencijalno dosadnih trenutaka učinila zabavnima.

Naravno, telefon zahtijeva nadogradnju softvera, fotoaparata, 4G pristup, itd. Stvar koju znamo je da će model imati zaslon osjetljiv na dodir i isti će biti veličine tableta, ali model bi trebao ostati isti – preklopni.

Šuška se o cijeni od 1500 funti (preko 12 000 kuna!!), što iPhone definitivno baca u sjenu. To je gotovo trostruko veća cijena od originalnog modela 2004. godine. Huh… Malo su se precijenili, ovo je stvarno previše!

Ako ste zainteresirani, morate djelovati brzo. Točnije, čim model izađe jer se radi o limitiranom izdanju – Lenovo planira napraviti samo 200 000 uređaja.

U svakom slučaju, nismo sigurni koliko će ljudi biti spremno izdvojiti ovu vrtoglavu svotu za mobitel poput ovog, ali vijest je svakako poslužila za povratak u (skoro pa) djetinjstvo ili pak mlađe dane!

 

Podijeli članak