Dame, jeste li spremne za premijeru filma ‘Slatka mala tajna’?

Viktoria Mikulić 13. rujna 2018.

TRES CHIC je idealna ženska filmska večer u najljepšem zagrebačkom kinu!

Odlazak ljeta ćemo zajedno pozdraviti uz premijeru filma “Slatka mala tajna” na kojoj vas očekuje niz iznenađenja! Osim poklona njihovih partnera, tu je i odličan glazbeni party za koje su zaduženi Ozren Kanceljak i Vlaho Arbulić LIVE!

Neka od divnih poklona koji ćete imati priliku dobiti su:

u dvoranama 4 i 5 to su Fraktura, Bliss, Mikeda, Apivita, Clarins ili Cartier Carat. Ukoliko će se zbog velikog interesa otvoriti i druge dvorane, posjetiteljice će također razveseliti s nekim od poklona: Fraktura, Apivita, Cartier Carat ili Clarins.

Sve vas očekuje piće dobrodošlice, osvježavajuća Stella Artois prije filma i koktel iznenađenja iz filma! O čemu je riječ? Provjerite u četvrtak 13. rujna i budite dio ove predivne večeri.
Javite svima da ste tu večer “zauzete”!

REDATELJ: Paul Feig
ŽANR: Kriminalistički, misterija, triler
ULOGE: Blake Lively, Linda Cardellini, Anna Kendrick
TRAJANJE FILMA: 117 minuta / GODINA: 2018 /DRŽAVA: SAD
POČETAK PRIKAZIVANJA: 13.09.2018

Sadržaj filma:

Film prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njenu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu, Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njenog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilynim mužem te se ubrzo počinje pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

#tajnovita IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Cinestar Hrvatska, jednu sretnicu nagradit ćemo s dvije ulaznice za film ‘Slatka mala tajna’ koji će moći pogledati od idućeg ponedjeljka. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica dvije ulaznice za triler ‘Slatka mala tajna’ je Mirela Bilic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.