Dalia Party Shop – kraljica svih proslava!

Viktoria Mikulić 20. svibnja 2019.

Njihov moto pokazao se veoma uspješnim, a glasi ovako: 'Slavimo život zajedno'

Dalia Party Shop – Još ne tako davne 2007. godine jedna kreativka sasvim je spontano ušla u svijet proizvodnje i prodaje dekorativnih stvarčica namijenjenih za sve proslave.

Dalia Party Shop

Oduvijek je uživala gledati kako se ljudi vesele, kako su obitelji složne i na okupu, kako slave te dragocjene dane koje nam život pruža – upravo to nagnalo ju je da pokrene vlastiti posao, a kada radiš ono što voliš, uspjeh je zagarantiran.

Dalia Party Shop

Sada, 12 godina kasnije iza nje stoje dvije trgovine koje se nalaze u Zagrebu i Bjelovaru, a koje svakodnevno ljudima izmame osmijeh na licu.

Dalia Party Shop

Unutar raskošnog asortimana mogu se pronaći ukrasi za torte i kolače te sav popratni asortiman, baloni i izrada balon dekoracija za sve prigode, party program za rođendane i poklon program.

Dalia Party Shop

Bez obzira je li pred vama neka važna svečanost poput Pričesti, Krizme, rođendana, godišnjice, diplome ili jednostavno želite svom domu tijekom blagdana dodati dašak elegancije, Dalia Party Shop pravi je izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Dalia Party Shop

Nadalje, tu se još mogu pronaći i raznovrsne stvarčice za Valentinovo, Halloween i Novu godinu.

Dalia Party Shop

Također, velik dio njihovog poslovanja temelji se upravo na vjenčanjima. Za taj mnogima najvažniji dan u životu možete im se obratiti s punim povjerenjem jer ostvaruju sve, od izrade pozivnica do dekoriranja samog vjenčanja cvjetnim i balonskim dekoracijama.

Dalia Party Shop

Uz to nude i široku paletu popratnog vjenčanog asortimana, kao i pregršt accessoriesa za djevojačku večer.

Dalia Party Shop

Ako su se i vas jednako dojmile ove božanstvene dekoracije, svakako zavirite na njihovu službenu web stranicu, no pripazite da se ne izgubite unutar pozamašne količine preslatkih proizvoda. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#djevojacka IGRA DARIVANJA

U suradnji s kraljicom proslava Dalia Party Shop, jedan ‘BRIDE’ tim nagradit ćemo luckastim rekvizitima za djevojačku večer! Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica luckastih rekvizita za djevojačku večer s potpisom Dalia Party Shop je Martina Harapin. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.