Cuccio Naturale linija BUTTERa

Viktoria Mikulić 24. travnja 2017.

Formula ovih buttera je patentirana, a svaka 2 sata tijekom sljedeća 24 sata otpušta njegujuće formule na površinu kože.

Cuccio Naturale linija BUTTERa za njegu ruku, stopala i tijela poznata je u svijetu kao dobitnik mnogih nagrada. Npr. 2007. godine butter u aromi Med & mlijeko izabran je za najbolji butter u konkurenciji časopisa NailsMagazine.

Butteri su predivne bezuljne teksture koja intenzivno hidratizira kožu ostavljajući ju svilenom i glatkom. Koža je 10 puta više hidratizirana nego kod korištenja losiona.

Centar zdravlja i ljepote „La vita“ od sada u svojoj ponudi ima Cuccio Naturale Baby Buttere od 42 g po cijeni 50,00 kn. Butter ima 24-satno hidratantno djelovanje i iznimno njeguje te je profesionalni proizvod za njegu ruku,nogu i tijela…a spašava i suhe usne. Sretna dobitnica je Dea Dea Fox. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Svaka od četiri posebne arome pruža jedinstven ugođaj…

Toskanski citrus & kadulja – energija i ravnoteža

Šipak&smokva – anti age i revitalizacija

Limunska trava&lavanda – anti stres i umirenje

Vanilija & šećer – nova zimska relax aroma

Ovog proljeća, svaka žena zaslužuje biti kvalitetno njegovana….U suradnji s Centrom zdravlja i ljepote ‘La vita’ jednu sretnu natjecateljicu darujemo s Naturale Baby Butterom – Toskanski citrus & kadulja koji vraća energiju i ravnotežu. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.