CRAFT STREET – naša omiljena lokacija na ovogodišnjem Adventu!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2018.

Advent još nije službeno ni počeo, no mi smo već sada pronašli IN mjesto gdje ćemo kratiti vrijeme iza posla

Samo što nismo zakoračili u prosinac, posljednji i najčarobniji mjesec u godini. Bez obzira je li vam ova godina donijela sve ono što ste očekivali ili jedva čekate privesti je kraju, ono što sada svi zajedno možemo je potruditi se osjećati bolje te ovaj zadnji mjesec ispratiti u velikom stilu.

I dok će nekima grad prepun lampica i blještavih ukrasa podići raspoloženje, drugi će pak uživati u darivanju te pronalaženju slobodnog vremena za svoje najmilije, a oni najveći gurmani baš poput nas guštat će u isprobavanju raznovrsnih delicija koje nas očekuju na ovogodišnjem Adventu u Zagrebu.

Za sve one istančanih nepca, koji ‘ne padaju’ na standardnu street ponudu već uvijek biraju mjesta gdje će moći kušati nešto drugačije i posebno, bacili smo se u potragu i pronašli adventsku poziciju koja vas neće razočarati.

Riječ je o novoj lokaciji pod nazivom ‘Craft Street’ koja se nalazi u ulici Frane Petrića, odmah pored Cvjetnog trga. Tamo se smjestilo čak 13 kućica čije nas je uređenje oduševilo, a gastronomska ponuda osvojila. Ako volite drugačiju vrstu piva, proizvedenu na kreativan način s tradicionalnim sastojcima i bez jeftinih sirovina, znate gdje trebate otići.

Od slanih poslastica poput burgera s kobasicama, rebarca prelivenih BBQ umakom, slatkih deserata poput knedla s čokoladom i kikirikijem do ukusnih napitaka poput jedinstvenih craft piva, vrućeg gina i aperola, vjerujemo da će svatko pronaći svog favorita.

Za sve one koji su planirali na paljenje lampica koje će se održati sutra, 01.12. na Zrinjevcu nešto prije 20h i dvoumite se gdje kasnije otići, vjerujemo da će svi ‘craftoljupci’ doći na svoje.