Chocologo – slatke delicije u personaliziranom izdanju!

Viktoria Mikulić 20. rujna 2018.

Poznajete osobu koja bez slatkog ne može zamisliti dan? Pronašli smo idealan poklon za sve čokoljupce…

Chocologo – Postoje li na ovome svijetu ljudi koji ne vole čokoladu? Ako i da, zasigurno nemaju nijedan dobar razlog za to jer se ove kultne poslastice gotovo nemoguće zasititi.

Kojoj god svečanoj prigodi prisustvovali, jedni ste od onih koji bi najradije preskočili glavno jelo i odmah prešli na desert? Kriomice tražite po meniju uključuje li šećer na kraju nešto s okusom čokolade? Onda zavirite u svijet ovih jedinstvenih čokolada originalne recepture.

Chocologo

Zagrebačko poduzeće Chocologo d.o.o. pokrenuto je upravo s tom svrhom, da svakome ljubitelju čokolade pruži mogućnost personaliziranog dizajna. Što god zamislili, čak i one najsitnije detalje ovaj kreativan tim vrlo vjerojatno može aplicirati na čokoladu. Iako naizgled obične, svakoj njihovoj čokoladi dodan je osoban touch. Drugim riječima oslikane su prema željama kupaca te ih to i čini toliko unikatnima.

Njihove čokolade izrađene su kombinacijom tamne čokolade s 54% kakaa, mliječne s 32% kakaa ili bijele čokolade s 19% kakaa. Bez obzira na postotak kakaa, ove čokolade ispunit će vaša očekivanja te zadovoljiti nepca čak i onih istančanog ukusa.

Ako ste buduća mladenka kojoj ništa ne može izmaknuti kontroli pa tako ni poklon za goste na vjenčanju, personalizirane čokoladice svakome će izmamiti osmijeh na licu. Osim što će svi prisutni biti oduševljeni vašim trudom, ima li ljepšeg izraza zahvale  od dara u obliku slatkog grijeha? Ovaj mali znak pažnje sasvim je dovoljan da se vaš najvažniji dan u životu zauvijek upamti.

Chocologo

Ili možda imate prijatelja koji je upravo diplomirao i htjeli biste mu darovati nešto slatko i jedinstveno? Znate nekoga kome se bliži odlazak u mirovnu i želite mu zasladiti posljednje dane na radnome mjestu? Koju god prigodu imali pred sobom, bilo to vjenčanje, krizma, rođendan, promocija ili korporativni poklon za kraj godine, Chocologo personalizirane čokolade pun su pogodak.

Chocologo

Šećer nam je pao samo dok smo pisali ovaj članak, a ako je i vama nizak dok ga čitate, zavirite u njihovu službenu web stranicu te pronađite najslađu čokoladu za sebe ili svoje najmilije.

Također, za sva aktualnosti pratite njihovu društvenu mrežu Facebook.

#cokoladna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Chocologo, jednu sretnicu nagradit ćemo s čokoladom personaliziranog natpisa. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Chocologo čokolade s personaliziranim natpisom je Valerija Hotko. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Chocologo