Centar M&M – život je lijep, samo to možda još niste otkrili!

Viktoria Mikulić 09. listopada 2017.

Svaki problem se može riješiti ako to dovoljno želite. Važno je samo pronaći pravi uzrok.

Centar M&M – Nedavno smo posjetili Centar M&M koji se nalazi u Novom Zagrebu, točnije u naselju Zapruđe, na adresi Balokovićeva 27. Čim smo ušli unutra osjetili smo određenu mirnoću. Dočekala nas je voditeljica centra Mirjam Pleše koja zrači pozitivnom energijom i nekom vibrom koju kod rijetko koga susrećemo.

Opuštajuća muzika, predivan ambijent i svijetli tonovi koji prevladavaju interijerom itekako pomažu da se osoba nakon stresnog i napornog radnog dana osjeća ugodno.

Centar M&M

Usluge koje se nalaze unutar ovog zanimljivog centra su pomalo drugačije od ostalih, odnosno kombinacija različitih tehnika, terapija i masaža koje doprinose poboljšanju čovjekova uma i stanja.

Ondje možemo pronaći nekoliko vrsta terapija poput akupunkture, Shiatshu metode liječenja, terapije pomlađivanja, đumbiroterapije, kinesiotapinga i terapije moksom.

Tu su još raindrop tehnika, namještanje kralješka atlasa, rad na mišićnom-koštanom sustavu, parcijalna i klasična masaža, tuna masaža te aromaterapija.
Sami nazivi ovih terapija su vas zaintrigirali? Onda svakako posjetite web stranicu centra M&M gdje o svakoj možete saznati detaljne informacije. Također, tu su još iskustva korisnika koja će vam dodatno pomoći u donošenju odluku kada je u pitanju vaše zdravlje. Centar M&M.

Centar M&M

Ono što je još interesantno je blog koji sama voditeljica centra piše, a teme su raznolike. Govori o situacijama s kojima se svakodnevno susrećemo, muško-ženskim odnosima i slično. Vjerujemo da će se svatko pronaći barem u jednoj.

Kroz ove tekstove, odnosno način komunikacije koji voditeljica Mirjam koristi, možete primijetiti da je osoba od povjerenja, s kojom ćete, iako je ne poznajete osobno, vrlo brzo stvoriti odličan kontakt. Nakon sat vremena razgovora, mi smo zaista imali osjećaj kao da je poznajemo odavno.

Često upravo osoba koja vas ne poznaje dovoljno kao ni ljude iz vaše okoline, ali suosjeća s vama, može najviše pomoći da donesete prave odluke. Centar M&M.

Centar M&M

Moto Centra M&M je: ‘Bolest nije prirodno stanje organizma. Ona nam pokazuje koliki smo odmak napravili od samoga sebe. Posljedicu, koja je nastala na fizičkom nivou, nije problem riješiti ukoliko postoji volja i želja za njezinim rješavanjem.’

Donosimo vam i video shiatsu tehnike u centru M&M:

Nikada nije kasno za napraviti prvi korak prema boljem i zdravijem načinu života.

 

Centar M&M /Mirjam Pleše

Balokovićeva 27, Zagreb

Mob: 099 333 4443

E-mail: info@centar-mm.com

Web: centar-mm.com

FB: www.facebook.com/eneavictus