Celulit – problem s kojim se možete boriti!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2017.

Uz kombinaciju učinkovita tri tretmana, masne naslage postaju prošlost!

Uklanjanje celulita – Nedavno smo posjetili Beauty & Fit centar Alpha et Omega, gdje smo od certificirane instruktorice fitnessa i kozmetičarke Magdalene Burger saznali na koji način se u potpunosti možemo riješiti celulita.

Unutar salona postoji nekoliko tretmana za uspješnu borbu s tvrdokornim masnim naslagama, a mi vam donosimo tri najučinkovitija koji će nesumnjivo oblikovati vaše tijelo upravo onako kako ste zamislili:

Aroma Wickel tretman bandažama

U profesionalnoj upotrebi jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem,koja svoje korijene vuče iz Kneippovih načina liječenja, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Poznato je da tijelo potroši 70 – 80 % dnevno potrebnih kalorija da bi održalo svoju prirodnu termičku ravnotežu.

Ovom metodom pomoću eteričnih ulja, krema i zavoja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature reaktivira se sam ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije. Rezultati su četverostruko sagorijevanje, uklanjanje celulita – smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva – efekt limfne drenaže.

Tretman je ugodan ,ne koriste se nikakvi drugi izvori zagrijavanja pa se može raditi i kod osoba s problemima venske cirkulacije. Čak će u tim slučajevima dovesti do poboljšanja stanja venske cirkulacije i smanjit će se oticanje nogu i osjećaj težine u njima.Posebice je pogodan kod osoba koje su naglo izgubile tjelesnu težinu, kao i kod trudnica jer zateže kožu i daje joj potrebnu elastičnost.

Uklanjanje celulita

Kako se provodi?

Na mjestima koja su problematična, umasiraju se eterična ulja i gelovi, najčešće na bazi eukaliptusa, ružmarina, mentola, paprene metvice i citrusa. Zatim se dio tijela, od koljena prema grudima umata u natopljene zavoje na 40 minuta. Za potpuni željeni efekt, potrebno je dolaziti barem 6 tjedana. Za sve koji se pridržavaju cijelog procesa, zavidni rezultati su mogući i ranije. Važno je još napomenuti kako ovaj tretman nema nikakvih nuspojava. Sretna dobitnica poklon bona u vrijednosti od 300 kuna je Ksenija Fuček. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Predugo sjedenje na poslu, stres, nepravilna prehrana i brojni drugi problemi s kojima se svakodnevno susrećemo, ostavljaju znatan trag na našem tijelu.

Aparativna limfna drenaža (presoterapija) je intenzivni tretman za smanjenje natečenosti tijela i eliminaciju nakupljene vode i toksina, kao i poboljšanje cirkulacije. Upuhivanjem zraka stvara se pritisak na određene dijelove tijela te samim time potiskuje međustanična tekućina. Preporučuju se od 2-3 terapije tjedno, ovisno o željama klijenata i problematičnim mjestima na tijelu. Tretman je jako ugodan i opuštajući ,tako da ga klijentice vole koristiti i nakon napornog radnog dana.

Još jedan tretman pokazao se veoma učinkovitim u borbi protiv celulita, a to je vakumska anticelulitna masaža. Ova metoda jača kožu i mišiće, dovodi metabolizam u ravnotežu, te popravlja protok limfe. Uklanjanje celulita.

Mjesta zahvaćena celulitom je prvenstveno potrebno zagrijati ručnom drenažom, a zatim se masaža nastavlja uz pomoć silikonske čašice kojom se prilagođava usisni pritisak. Na taj načina vakum mehanički izvlači celulit na površinu i ubrzava cirkulaciju na tretiranom području. Potrebno je 10-15 tretmana barem dva puta tjedno.

Kontraindikacije : osobe s osjetljivim kapilarama i venama izbjegavati ovakav način masaže. Uklanjanje celulita.

Uklanjanje celulita

Koji god tretman odabrali, na dobrom ste putu prema rješavanju tzv. narančine kore s kojom se već duže vrijeme borite. Naš savjet je isprobati kombinaciju sva tri tretmana za još efikasnije djelovanje i ne zaboraviti na dovoljan unos tekućine ,izbalansirati prehranu i naravno uključiti nekakvu aktivnost. Uklanjanje celulita.

Cilj Beauty & Fit centra Alpha et Omega je da ovog ljeta ostanete #FIT_NA_PLAŽI te vam donose odlične popuste na #fit tretmane koje možete pronaći OVDJE. Rezervirajte svoj termin za besplatne konzultacije još danas.

 

ALPHA ET OMEGA d.o.o.

Mob: 091/4666-658
Tel: 01/7701-106

Dobojska 28, 10 000 Zagreb

info@alphaetomega.hr
magdalena@alphaetomega.hr

Ponedjeljak – Petak – 8:00 – 21:00 h
Subota – 08:00 – 14:00 h

 

#poklonjena IGRA DARIVANJA

U suradnji s Beauty & Fit centrom Alpha et Omega, jednu sretnicu nagradit ćemo poklon bonom u vrijednosti od 300,00 kuna. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.