Calzedonia lansirala 14 savršenih dezena hulahopki za jesen!

Viktoria Mikulić 03. rujna 2019.

Kišan dan kao stvoren je za odlazak u Calzedoniu!

Ovu vijest smo iščekivali mjesecima! Najesen su nam hulahopke obavezan odjevni komad koji se uklapa uz pregršt kombinacija. Haljine, suknje, midi traperice i cullote hlače nezamislive su bez prigodnih hulahopki koje se naziru iz svake cipele.

Calzedonia je tu našu ovisnost podigla na još malo višu razinu i bez obzira što su ovo tek prvi hladnij dani, mi smo već sad spremni za shopping (a ibit ćete i vi ako je plaća sjela).

Prošle zime osvojile su nas točkaste najlonke koje se na naše oduševljenje i ove sezone mogu pronaći unutar kolekcije, samo su točkice mrvicu drugačije raspoređene. Također, zvjezdice su nam postale omiljen prošlogodišnji print koji se rasprodao u trenu i još se nekako nadamo da će ih poznati brend ponovno lansirati kroz neko vrijeme.

Ako su i vas jednako šarmirale, ne očajavajte jer je stigla divna alternativa u koju će se zaljubiti brojne fashionistice. Riječ je o hulahopkama koje krase motivi jesenskog lišća u bordo crvenoj boji.

No ako ste zagovornik crnih modela, onda svakako potražite inspiraciju u cjelokupnoj kolekciji od 14 zanosnih hulahopki: