Putovanja

Biste li se usudili? Agencija kojoj plaćate put na slijepo!

Antonija Andabak 06. travnja 2018.

Jeste li čuli za paket putovanja kojim agencije privlače klijente željne mistične avanture? Destinaciju putovanja ne znate gotovo do samog kraja. Biste li se usudili?

Ne bi li bilo izvrsno kada bi turističke agencije imale opciju instantnog transporta do otoka i udaljenih atraktivnih destinacija gdje možemo pijuckati Mohito ili Piña coladu. Pa…neke su gotovo blizu da takvo što i ostvare.

Pack Up+Go putnička agencija  je upravo jedna od rijetkih koje osim regularnih aranžmana, u svojoj ponudi imaju i dio mističnih paketa. Jedino što morate napraviti jest odrediti budžet i datum putovanja, odabrati nekoliko osobnih preferencija i zapisati specijalne zahtjeve. Može li bolje?

R And R Vacation GIF - Find & Share on GIPHY

Sigurni smo da u vama čuči  onaj znatiželjni dio vas koji se pita…hm,  na koju destinaciju bi me putnička agencija mogla poslati prema onome što sam navela? E na taj efekt iznenađenja i slatkog iščekivanja je agencija upravo i računala! Kada putujete preko agencije Pack Up + Go, vaša destinacija je nepoznata do samog dana putovanja! Na vama je samo da se spremite!

Pack Packing GIF - Find & Share on GIPHY

Prije odlaska, dobijete sve potrebne informacije o prijevoznom sredstvu, bilo da putujete avionom/vlakom/autobusom, zatim upute o eventualnom presjedanju i restrikcijama u vezi veličine prtljage. Čak vam osiguraju informacije o vremenskoj prognozi za vrijeme vašeg boravka na mjestu za koje oni smatraju da je za vas najprikladije.

Par dana prije tajnog putovanja, osoba koja se odlučila za avanturu zaprimi kuvertu koja sadrži tajne informacije. Kuverta se ne smije otvoriti dok ne dođete do mjesta s kojeg trebate otputovati ( aerodrom, autobusna ili željeznička stanica ). Samo par minuta prije nego što otputujete, zapravo ne znate u kojem smjeru idete. Wooow!

Osoblje agencije Pack UP+Go priprema sve umjesto vas, pa vas u tako u kuverti čeka informacija o konačnom odredištu, smještaju i gradski vodič.

Ako ste osoba od avanture, Pack UP + Go će zasigurno ispuniti vaša očekivanja. Osobito ako imate želju osjećati se kao da ste na tajnom zadatku, tada je vaše vrijeme da zasjate, 007.

James Bond GIF - Find & Share on GIPHY