Berry Sense – kreativni mini planneri koji će vam olakšati život!

Viktoria Mikulić 26. srpnja 2019.

Trenutno se unutar asortimana može pronaći nekoliko plannera, a najviše su nas se dojmili oni za kozmetičare i vizažiste

Porazgovarali smo s Jelenom Bingulac, vlasnicom domaćeg brenda Berry Sense čiji namjenski planeri čine jedinstven spoj modernog dizajna, kvalitete i pristupačne cijene.

Ova mlada poduzetnica otkrila nam je izazove s početka poslovanja, što se sve može pronaći unutar njihove ponude, po čemu se ovi inspirativni planneri razlikuju od ostalih te što nam spremaju u bliskoj budućnosti…

1. Kako je sve krenulo? Koji je vaš prvi model plannera?

Sve je započelo sasvim spontano još prije 4 godine. Tada sam bila na porodiljnom i kako nikada ne mogu mirovati, trebao mi je neki hobi, a ilustracije su se pokazale najzanimljivijima.
Tada smo izradili prvi planer s ilustracijama koji je postao izrazito popularan na Etsy shop stranici.

Vrlo brzo, javili su se i kupci izvan RH tako da smo poslali i nekoliko komada u inozemstvo. Nakon toga uslijedila su dva ista takva. Onda se radilo o samo nekoliko komada rađenih po narudžbi.

2. U međuvremenu ste promijenili i naziv brenda kao i veličinu plannera te time pokazali koliko uvažavate mišljenje vaših kupaca?!

Berry Sense nastao je kao rebrand prijašnjeg imena “J.B.Paper” koji je trebao osvježenje s obzirom na težak izgovor samog imena.

Odlučili smo staviti fokus isključivo na namjenske planere koji se ne mogu naći na tržištu,a izrazito su potrebni i korisni za lakše vođenje posla. Prvi MUA planer bio je veličine A5, uvezan na spiralu i dosta težak.

Uvažili smo tako mišljenja većine klijentica i odlučili se na manje planere minimalističkog dizajna.

3. Od kud ideja za namjenske plannere poput onih za vizažiste i kozmetičare?

Jedan od mini planera dospio je u ruke poznanici koja je poželjela imati planer za vizažiste, kako bi ga mogla pokloniti šogorici koja se bori s rasporedom s obzirom na to da radi isključivo vikende, a planeri imaju jako malo prostora za organizaciju vikenda.

Tada nam je sinula ideja da bismo mogli izraditi prvi Makeup artist planer. Unutar njega nalazi se bogati raspored za vikend plus dnevni raspored po satima preko tjedna. Napravili smo test s 30 komada i rasprodali ih u trenu.

4. Po čemu se još vaši planneri razlikuju, odnosno ističu od ostalih?

Izradili smo ne datumirani raspored za veću slobodu pisanja i prikazali mini planer u tri glavne varijante. Jedan Nail artist mini planer za cure koje rade nokte, MUA planer za vizažiste i Moj mini planer.

Svi su jednaki unutra, ali su im korice različite. Moj mini planer ima četiri različite ilustracije na koricama. To su ujedno i ilustracije koje su se mogle naći u prijašnjim planerima.

5. Noviteti su i planneri za profesore kao i Dnevnik zahvalnosti. Možete li nam pojasniti o čemu je točno riječ?

Tako je. Dizajnirali smo planer za profesore koji prati hrvatski školski sustav te Dnevnik zahvalnosti na engleskom jeziku.

Planer za profesore ove godine testiramo tako da je u prodaji tek za iduću školsku godinu,a Dnevnik zahvalnosti,originalno pod nazivom “Gratitude journal” izlazi na jesen , a do tada neka oni sitni detalji ostanu iznenađenjem.

Dnevnik je zamišljen ne samo za pisanje zahvalnosti nego i za duhovan rast na svim poljima života. Sadrži po jedan list za svakodnevno pisanje zahvalnosti,afirmacija i pozitivnih aspekata kroz cijelu godinu.

Nakon svakog mjeseca dolazi “Čarobni list” gdje se pišu želje i snovi u afirmativnom obliku kao da su se već ostvarili. Na kraju se nalazi po jedan list za pisanje ciljeva vezano uz zdravlje,ljubav,duhovnost,financije i roditeljstvo te prazne strane za pisanje Nove priče.

Ako je i vama dosta pamćenja određenih informacija i želite konačno imati planner uz kojeg ćete se osjećati organizirano i opušteno, svakako zavirite na službenu stranicu berrysense.net i potražite svog favorita.

Također za sve aktualnosti i još više informacija o ovim elegantnim plannerima, posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#planska IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom BERRY SENSE, jednu sretnicu nagradit ćemo mini plannerom za lakšu organizaciju. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica mini plannera s potpisom domaćeg brenda Berry Sense je Ivana Gala. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jav u FB inbox.