Ben&Jerry’s sladoled od sada dolazi sa sigurnosnim lokotom

admin 20. veljače 2019.

Bilo je i vrijeme da pronađemo način kako sačuvati svoj sladoled od "grabežljivaca"

…i da mi je novčić za svaki sladoled kojeg sam ostavio u frižideru i kojeg mi je netko drugi pojeo sada bi mogao kupiti hladnjaču sladoleda. Da, svi znamo taj osjećaj kada nam netko iz zamrzivača “mazne” sladoled kojeg smo htjeli pojesti kada nam je najviše trebao. Kako bi bilo dobro da postoji mehanizam koji bi čuvao naš sladoled od nepoželjnih ustiju.

No, poznati brend sladoleda Ben & Jerry’s napravio je revolucionarnu stvar koja će sve “kradljivce sladoleda” baciti na koljena.

Lokot sa šifrom dodatna je oprema koju je Ben & Jerry’s ugradio na pakiranja svojih sladoleda i možemo reći da je to jedna od najboljih stvari od izuma pegle za kose.

Jednom kada ste namjestili svoju šifru možete se opustiti i svoje misli fokusirati na bitnije stvari od toga “da li mi je sladoled siguran?“.

Pasivno-agresivno? Ni govora! Cilj ne bira sredstva pa tako niti u ovom slučaju, naročito ako znamo da posudica od 500ml ovog ukusnog sladoleda košta preko 50 kuna. Nadamo se da će vas ljudi koji žive s vama razumjeti i napokon shvatiti što znači “Nema džabe ni u stare babe!”.