Beauty & Fit centar Alpha et Omega – za vrhunske rezultate!

Viktoria Mikulić 13. srpnja 2017.

Priuštite si istodobno i zdravlje i ljepotu...

Alpha et Omega fit centar nalazi se na Trešnjevci, točnije na adresi Dobojska 28. Pod vodstvom certificirane instruktorice fitnessa i kozmetičarke Magdalene Burger, u ovoj oazi mira pronaći ćete razne usluge namijenjene zdravlju i mršavljenju, kao i kozmetičke usluge.

Bez obzira što nam je već stiglo pravo ljeto, nikada nije kasno za efikasne programe mršavljenja. U ‘Alpha et Omega‘ centru postoji nekoliko načina uz koje ćete promijeniti način života, steći zdrave navike, a još uz to učvrstiti i zategnuti Vaše tijelo.

Najveća prednost u sastavljanju programa je svakako individualan pristup, te slaganje treninga prema standardiziranom protokolu testova, koji se temelje na procjeni temeljnih komponenata fitnessa, a imaju izravan utjecaj na zdravlje i kvalitetu života. To su sastav tijela, funkcionalnost lokomotornog sustava, misićni i cardio fitnes. Analiza sastava tjelesne mase mjeri se dijagnostičkom vagom koja nam pokazuje najvažnije parametre za prikaz stanja organizma kao sto su težina, postotak tjelesne masnoće i mišića, visceralne masnoće i slično.

Alpha et Omega fit centar

Prema navedenim rezultatima, te u suradnji s nutricionisticom svaka osoba već kod prvog dolaska na trening dobiva plan prehrane kako bi rezultati bili što učinkovitiji.

Najbolja je kombinacija nekoliko programa, što i je misao vodilja ovakvoga centra pa se tako u ponudi posebno izdvajaju neki od tretmana mršavljenja kao što su Aromawickel bandaže, jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, aparativna presoterapija s učinkom limfne drenaže, vakuumska masaža i anticelulitna masaža. Alpha et Omega fit centar.

Alpha et Omega fit centar

Osim njege tijela, svakoj ženi je potrebna i njega lica pa tako ovdje možete pronaći nekoliko različitih tretmana prilagodljivih stanju i tipu kože. Kako i s tretmanima tijela, tako i kod njege lica, Magdalena je kod odabira kozmetike posvetila posebnu pažnju te se odlučila za Dermalogicu – svjetski poznati brend koji se ističe svojom linijom proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, lanolina, alkohola, mineralnih ulja itd).

Novost u bogatoj ponudi je iglična mezoterapija s DermaPen-om koja ima iznimne učinke u borbi s preuranjenim starenjem, regeneraciji strija i ožiljaka od akna. Naravno, tu su još threading obrva, pedikura, manikura i depilacija – nezaobilazne usluge koje se danas sve više traže. Alpha et Omega fit centar.

Umirujuć ambijent i ljubazno osoblje učinit će vaš boravak ugodnim i relaksirajućim. Čak i ovih dana tijekom paklenih vrućina, ovdje ćete se osjećati u potpunosti opušteno. U Alpha et Omega centru pomoći će Vam da uskladite zdravlje i ljepotu kako bi se ponovo osjećali poletno i zadovoljno, a na kraju krajeva to je ono što svi želimo, zar ne?!

ALPHA ET OMEGA d.o.o.

Mob: 091/4666-658
Tel: 01/7701-106

Dobojska 28, 10 000 Zagreb

info@alphaetomega.hr
magdalena@alphaetomega.hr

Ponedjeljak – Petak – 8:00 – 21:00 h
Subota – 08:00 – 14:00 h