FOTO by Instagram @anabegictahiri

Poznati

Ana Begić Tahiri stari poput dobrog vina!

admin 23. veljače 2024.

Da se trud isplati, dokaz je ova prekrasna glumica!

Ana Begić Tahiri najpoznatija je po ulozi Biserke Fruk iz humoristične serije „Bibin svijet“ gdje je glumila blagajnicu, ali i po brojnim drugim ulogama kazališnim i televizijskim ulogama.

Iako je oduvijek bila stvorena za kameru, Ana se posljednjih godina striktno posvetila zdravijoj prehrani i tjelovježbi te postigla zavidne rezultate. Ova 44-godišnjakinja danas izgleda poput djevojčice, a čini nam se da se tako i osjeća.

Nerijetko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i savjete kako bi motivirala i druge na promjenu. Da je „u zdravom tijelu zdrav duh“ nema nimalo sumnje, a ove objave to i dokazuju.

Prekrasna plavuša otkrila je svoju jutarnju rutinu koju ne preskače, a koja započinje treningom i detoxom organizma.

Također, njezine modne kombinacije idu u prilog mladolikom izgledu. Ovoj plavuši jako dobro stoje jarke boje. Bez obzira odlučila se za sportski, casual ili svečaniji look, ova ljepotica uvijek plijeni pažnju.

Posebno nas je osvojio ležeran izgled gdje nosi svijetlo plave traperice, rozi pulover, ružičaste Sambice i maslinasto zelenu cargo jaknu, kao i njezin outfit za trening – upečatljiva zelena trenirka brenda Champion.