A’marie glamurozno proslavio 15.rođendan!

Viktoria Mikulić 04. prosinca 2017.

Modni brend ujedno je predstavio i blagdansku limited kolekciju od čak 30 odjevnih komada!

Bila je to večer u kojoj se događalo mnogo. Palile su se lampice u gradu, slavio se dolazak prosinca, gradske ulice preplavili su koraci povodom najljepšeg Adventa, no jedna intimna, kreativna i rođendanska priča odvijala se u Krajiškoj ulici, a nosila je ime – A’marie. Svaki rođendan je poseban, a kada se događa u prosincu, onda je, morate priznati, ipak još malo posebniji.

‘’Htjela sam rođendansku večer svog brenda posvetiti trenutku i emociji koju je svatko na kraju mogao ponijeti sa sobom…’’ rekla je Anamarija. ‘’Nevena, Jelena, Tatjana, Kristina, Suzana, Dora, Tena, Nina Mia i Tea su u jednom trenutku obilježile ono što radim, kao zaštitna lica kampanja ili žene s kojima surađujem već dugi niz godina. Tako je ustvari bilo skroz prirodno da ih okupim na jednom mjestu, u druženju koje u potpunosti preslikava emociju s kojom stvaram 15. godina. Htjela sam da vrijeme stane na jednu večer.’’

A’marie je jako osoban brend. Od samog početka Anamarija kreira počevši od sebe, stavljajući u centar nježnost i prirodnu ljepotu. Uživa u kreacijama svojih kolekcija koje u prvi plan stavljaju osobnost i dopuštaju potpunu nesputanost. U njezinoj odjeći osjećaj je drugačiji, pa je takvo bilo i slavlje.

Magija se desila spajanjem s projektom O’snova, Bobom Blašković i Anom Horvačić Debić, a sve je bilo zamišljeno kao iznenađenje do samog početka. Kreativna radionica uz vodstvo divne Bojane Brkić (Boya Porcelain) vratila nas je drevnoj tehnici izrade keramike u kojoj je svaka stvarala svojim rukama, kreirajući simpatičnu kolekciju nadahnutu s A’marie.

Proces koji je osoban, a inspirativan sam po sebi, na par sati sve je odveo u posebnu bajku oslikanu najljepšim bojama i emocijama. Male spontane pauze odvijale su se uz hranu Ana Kurtele s bloga Foozdarije – datulje i pancetu, okruglice od sira i pistacija, te naposljetku bijelu panna cottu i rođendansku tortu od mrkve.

Uz gutljaje šampanjca i vina Kabola puhale su se zlatne svjećice, noć je bila obasuta zlatnim letećim zvjezdicama i ispunjena opuštenim razgovorima. U trenutku kada su cipele postale suvišne, razgovor najvažniji, večer se privela kraju s amarilisima i prekrasno zapakiranim poklonima za što se pobrinuo Gift Angel. I željom da se sve odvije iznova.

Sve A’marie djevojke nosile su novu limited kolekciju, nastalu posebno za ovu prigodu. Trideset odjevnih komada od samta, svile i vune pretvoreni su u kombinezone, bluze s volanima i nove kapute. Karirani uzorak daje boyish notu bluzama, muški krojevi sakoa stapaju se uz hlače širokih nogavica, a hlače na tregere nadovezuju se na široke košulje s mašnama. Haljine se transformiraju iz dnevnih stylinga u večernje, ovisno o tome kako ih želite kombinirati. Cijela blagdanska limited kolekcija bit će dostupna na web shopu i u dućanu.

Foto: Tomislav Valent i Maja Danica Pečanić
Kosa: Salon Teuta
Make-up: Marijana Gluić i Sabina Šarić Novak za Jane Iredale (Dermacare)
Namještaj: Themelia