Ageness Beauty Institut svečano proslavio svoj 1. rođendan!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2017.

U luksuzno opremljenom interijeru, umirujućem ambijentu i ugodnom društvu, ovaj jedinstveni kozmetički salon proslavio je prvu godinu postojanja.

Ageness 1. rođendan. – Smješten u samom centru Zagreba, Ageness Beauty Institut po nekoliko je stvari poseban. Vlasnica salona otkrila nam je zašto u nazivu stoji riječ ‘Institut’. Najveći razlog leži u tome što je većinu tretmana osmislila sama, što znači da je ovaj salon uistinu nešto inovativno.

Dugi niz godina istraživala je kako na najbolji mogući način pomoći klijentima koji su dolazili s raznim vrstama problema i bolova, te uspjela objediniti jedinstvene pokrete u nekoliko učinkovitih tretmana.

Ageness 1. rođendan.

Na 1. rođendanu saznali smo ponešto i o samom Elemis brendu koji koristi unutar salona.

Elemis kozmetika postoji preko 20 godina i moglo bi se reći da je ovaj brend izrastao iz spa koncepta namijenjen prvenstveno cruiserima koji su imali svoj wellness na brodu. Iako Ageness Beauty Institut nije wellness centar, wellness koordinatorica i kozmetičarka Sanja Buinjac ima privilegiju koristiti ovu jedinstvenu kozmetiku u svom salonu upravo zato što dugi niz godina surađuje s Elemisom. Samim time pokazuje koliko želi njegovati wellness koncept u svom salonu.

Ageness 1. rođendan.

Sanja nam je predstavila tri vrste Elemis elixira, koji djeluju na emocionalni i psihološki efekt. U ponudi su elixiri za tuširanje i kupanje koji nam znatno pomažu da se opustimo te da nađemo povezanost sa samim sobom, kroz aromaterapiju i osjetila.

Ageness 1. rođendan.

Tu su još i svijeće te parfemska ulja koja primarno možemo koristiti kao parfem, no ako ga nanesemo na ruke i udahnemo kao klasičnu aromaterapiju, smirit će nas, relaksirati te nam dati hrabrost da učinimo i ono za što smo mislili da ne možemo.

Postoje čak 5 različita mirisa od kojih svaki ima eterična ulja koja ovisno o osjećaju koje imamo unutar sebe, pojačavaju našu potrebu da se opustimo. Tu su Calm koji je najbolji u stresnim situacijama, Sleep da bismo ljepše spavali, Clarity kada imamo toliko posla i mislimo da ne možemo više, nekoliko udaha ovog mirisa pomoći će u trenu.

Zatim Fortitude koji maksimalno opušta i Embrace da prihvatimo sve svoje mane, no i da učimo iz vlastittih pogrešaka koje su dio nas te nam pomažu da koračamo u bolji život. Ageness 1. rođendan.

Ageness 1. rođendan.

Kod Elemisa je specifično da gotovo za sve proizvode rade klinička istraživanja pa ujedno i za sve ove mirise mogu se pronaći reakcije klijenata nakon samo tjedan dana korištenja ovih magičnih mirisa.

Na kraju, Sanja je svoj govor zaključila zahvalom svim prijateljima, poslovnim partnerima i predstavnicima medija na ogromnoj podršci koju joj svakodnevno pružaju.

Mi Beauty Institutu Ageness želimo barem još stotinjak ovakvih proslava jer je zaista salon prožet iskustvom, vrhunskim znanjem, umirujućem interijerom i što je najvažnije, ljubaznim osobljem koje će znati kako vas na kraju dana u potpunosti opustiti. Ageness 1. rođendan.