Advent u kutiji – unikatno remek djelo cvjećarnice Škrinjarić

Viktoria Mikulić 26. studenoga 2018.

Pronašli smo najljepši blagdanski dekor!

Kada smo krenuli u potragu za jedinstvenom zagrebačkom cvjećarnicom koja je kroz godine itekako usavršila zanat, nismo se dugo dvoumili oko odabira. Preko 20 godina iskustva i trud oko svakog detalja, cvjećarnicu Škrinjarić dovelo je među top favorite kada govorimo o umijeću poznavanja cvijeća.

Uspješnost njihovog poslovanja može se primijetiti i prema zavidnim lokacijama na kojima se nalaze – Heinzelova i Britanski trg.

U njihovom raskošnom asortimanu uz cvjetne aranžmane i bukete mogu se pronaći i košarice, rezano cvijeće, lončanice, adventski i vijenci za sahranu. Osim svakodnevne ponude, cvjećarnica Škrinjarić Vam nudi uslugu cvjetnog aranžiranja za sve vrste događanja.

Iako bismo satima mogli pisati o njihovim spretnim rukama čiji su rezultat očaravajući cvjetni aranžmani, mi smo se ovog puta osvrnuli na nadolazeće blagdane. Kao i svaki puta, ovaj kreativan tim osmislio je poseban koncept adventskih vijenaca pod nazivom ‘Advent u kutiji’.

Osim standardne ponude na koju nailazimo na svakome kutku, ukrasna kutija obogaćena s četiri svijeće i mnoštvo božićnih detalja, pravo je osvježenje i prelijep dekor koji će svakom domu pružiti neopisiv blagdanski ugođaj. Volite li više zagasite ili jarke nijanse, nježne i jednostavne ili upečatljive vijence, cvjećarnica Škrinjarić mislila je na svakog pojedinca.

Bez obzira koja prigoda bila pred vama ili jednostavno želite sebi uljepšati dan, buket cvijeća uvijek je odlična ideja. A ako svoje najmilije želite ovog Adventa posebno usrećiti, uvjereni smo da ćete im s ovim adventskim kutijama izmamiti širok osmijeh na licu.

Ako slučajno ne stignete po svoj omiljeni buket, ne brinite jer ova poznata cvjećarnica nudi dostavu na području grada Zagreba i okolice, samo ih na vrijeme kontaktirajte.

Za još detaljnije informacije i više vizuala posjetite njihovu službenu stranicu i društvene mreže Facebook i Instagram.

 

#blagdanska IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Cvjećarnica Škrinjarić, jednu sretnicu nagradit ćemo dekorativnim borićem u kutiji. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica borića u kutiji s potpisom Cvjećarnice Škrinjarić je Nika Smojver. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.