7 Starbucks Frappuccina s najviše kofeina

Antonija Andabak 05. srpnja 2017.

Zaboravili ste popiti jutarnju kavu? Dovoljan je pogled na popis Starbucks Frappuccina koji imaju najvišu dozu kofeina da se razbudite!

Ako ste tip koji više uživa u kofeinu nego u bilo kojem drugom napitku, tada morate baciti pogled na mega velika frappuccina, poznatijih kao zaštitni znak Starbucks-a, s extra dozom kofeina.

Sadržaj ovog pića očaravajućih okusa i teksture,  znatno je intenzivniji od primjerice espressa, stoga možete biti uvjereni u njegov učinak dok ga pijuckate.

1. Caramel Cocoa Cluster

Ova mješavina karamel sirupa i kave doista i ima izraženu aromu karamele, koja je uz zrnca kave sastavni dio ovog okusa frappuccina koji u sebi sadrži 90 mg kofeina.

2. Caramel Light Frappuccino

U ovaj “mršavi” frappe dodan je bonus: sadrži jednaku količinu kofeina ( 90 mg ) kao i Karamel Kakao Frappuccino ali sa znatno manje kalorija. Uz to, frappucino se radi od bezmasnog mlijeka kojeg u potpunosti zasjeni puni okus karamela, stoga im opraštamo ako su nas na bilo koji način htjeli namamiti da brinemo o kalorijama.

3. Caffè Vanilla Frappuccino

Samo ime Caffè Vanille vam govori da je ovaj okus odličan izbor za dodavanje goriva u rano jutro. Unosom jednog ovakvog napitka, osigurali ste si 95 mg kofeina ispod pojasa.

4. Cinnamon Dolce Frappuccino

Sirup od cimeta daje posebnu aromu ovom rashlađenom napitku koji je kofeiniziran s perfektnih 95 mg.

5. Coffee Frappuccino

Možda je ovaj izbor na prvu predvidljiv, no ljubitelji klasičnih okusa znaju da upravo coffee frappuccino u sebi skriva pravu bombu za početak dana. Tradicionalni coffee frappuccino  ima dovoljnih 95 mg kofeina, što je daleko bolji način za razbuditi se od standardne doze koju sadrži šalica kave.

6. Java Chip Frappuccino

To smo čekali! U ovoj se rashlađenoj, čokoladnoj ( i kofeinskoj! )  bombi nalazi 110 mg kofeina i mi iskreno, ne možemo biti sretniji radi toga!

7. Mocha Frappuccino

Mega mocha okus, mega doza kofeina. Probajte 110 mg čistog razbuđivanja i uživajte u savršenom omjeru slatke čokolade i gorkog okusa kave.