7 najpoznatijih FAKE guza

Antonija Andabak 20. srpnja 2017.

Mislite da pozamašnu čvrstu guzu imaju zahvaljujući napornom radu u teretani i čučnjevima? Pročitajte kako su preko noći došle do gigantskih oblina

Augmentacija stražnjice: svoj početak bilježi u Latinskoj Americi te se polako uvukla u Hollywood i zaludila društvene mreže, a ovih dana se mogu vidjeti čak i u teretani. Ovdje govorimo o povećanju guza, odnosno fake guzama koje implatantima, injekcijama masti i ostalim načinima dolaze do veličina koje nerijetko izgledaju potpuno neproporcionalno naspram ostatka tijela.

Oformili smo listu koja se odnosi na 7 najpoznatijih povećanja stražnjice. Fotografije prije i kasnije govore za sebe.

  1.  Nicki Minaj

Listu otvaramo s repericom Nicki Minaj. Jedna je od slavnih koje poriču umetanje implatanata unatoč bezbrojnim fotografijama “prije/kasnije” koje dokazuju upravo suprotno.Čak štoviše, Nicki ima jednu od najvećih guza u Hollywood-u i nekako sumnjamo da se povećala vježbanjem.

2. Kim Kardashian

Dobro poznati trač o guzi Kim Kardashian s kojim smo i više nego dobro upoznati. Jedna je od slavnih koji tvrde da imaju prirodne obline. Zapravo, u nastojanju da dokaže svoje tvrdnje, podvrgnula se rengenu na kojima snimke na prvu potvrđuju da govori istinu….Kim doista nema implatante već injekcijama ubrizgane masti što naravno na rengenu nije vidljivo. Mislimo da ipak nije nikoga uspjela zavarati.

https://twitter.com/varvikool/status/856756071125229571

3. Amber Rose

Glumica i starleta Amber Rose je još jedna dama koja se kune da je “cila prirodna”, no očito je da se podvrgnula postupku povećanja pozadine. Čak ju je i njezin bivši partner Wiz Khalifa prozvao na Twitteru, što nije nimalno gentelmenski. Iako fotografije dokazuju potpuno suprotno kada je riječ i (ne) prirodnim dijelovima tijela, Amber Rose ostaje pri svojem.

4. Kylie Jenner

Pitanje povećanja guze u slučaju Kylie Jenner više nije ni spekulativan slučaj. Kylie se do sada počastila operacijom nosa, povećanjem grudi i usnica te Botoxom pa ne vidimo razloga zašto ne dodati i povećanje stražnjice na listu operacija. Uostalom, operacije u kući Kardashian-Jenner su postale gotovo dio svakodnevice kojima zabavljaju javnost.

Slikovni rezultat za kylie jenner before and after but implants

5. Iggy Azalea

Pjevačica koja poriče bilo kakve operacije, čak i one vidljive golim okom. Čak su je i fanovi i ostali slavni prozvali radi nijekanja. Čini se na to Iggy Azaleu ni najmanje ne brine.

https://www.instagram.com/p/BILwoRPjD75/

6. Heidi Montag

Heidi Montag je poznata po brojim operacijama koje su izvedene u jedom danu. Tako je operacijama dobila lice koje ni najmanje ne nalikuje njenom prijašnjem izgledu, povećala je grudi i stražnjicu. Naposlijetku, ravna guza bi vizualno odudarala od implatantima povećanih grudi  pa zašto ne uskladiti veličine sprijeda i straga.

https://www.instagram.com/p/BVWDykCAK4u/?tagged=heidimontag

7. Blac Chyna

Prijateljica Kim Kardashian, poznata po veličini stražnjice. Na internetu postoji fotografija Kim i Blac koje ponosno pokazuju svoje pozamašne stražnjice no Blac ju je definitivno nadmašila u komično velikoj pozadini.