6 znakova da mu se zbilja sviđaš!

Viktoria Mikulić 22. kolovoza 2017.

Dekodirali smo komunikacijske znakove koji pokazuju jeste li mu zbilja napeti!

Ponekad nam se čini da se igramo šahovske utakmice s osobom koju smo tek upoznali. Tko će poduzeti sljedeći korak nakon prvog spoja? Koliko će drugoj osobi trebati da odgovori? A što mu je ona rečenica značila? Jesam li trebala spominjati neke osobne stvari? Možda sam bila malo preukočena?

Preispitujemo se milijun puta i pokušavamo razaznati sviđamo li mu se te bismo najradije ušli u njegovu glavu. To je možda nemoguće, ali postoje brojni znakovi koji pokazuju je li on uistinu zainteresiran.

Donosimo onih 6 najočitijih:

1. Ako primijetite da je tokom cijelog pića skoncentriran na vas i da ga nakon 20 minuta ne zove ‘cimer’ kako se hitno mora vratiti u stan, onda postoji velika vjerojatnost da mu se zbilja sviđate.

2. Ako vas nakon večere pozove da se još malo družite (ne mislimo na ništa prljavo), to je znak da vas još ne želi pustiti već teži tome da što više sazna o vama.

2. Ako vrlo brzo, već nekoliko sati nakon što se rastanete, a možda već i na samom piću kaže da bi vas opet volio vidjeti i predloži iduće piće, to je uistinu dobar pokazatelj da je skroz ‘u vama’.

3. Ovo posebno vrijedi ako ste se upoznali preko prijatelja i otišli na jedno piće, a on nakon toga predloži da se opet nađete nasamo, znači da mu je toliko lijepo s vama razgovarati da ne treba nikakvu dodatnu podršku.

4. Ako vam se ne javi nekoliko dana, ne trebate paničariti, ali kada se nekome sviđate, ta osoba će vrlo brzo (max kroz 3-4 dana) poslati poruku. Možda ne odmah da se ponovno nađete, ali će vas pitati kako ste i htjet će definitivno nastaviti komunikaciju. Problem nastaje ako se osoba nekoliko puta javlja bez novog konkretnog datuma da se vidite, onda je možda najbolje to srezati u korijenu i ne dopustiti da vas netko zavlači.

5. Ako vas se sjeti spontano, bez da ste dogovorili točan termin odlaska na piće, znači da misli na vas tokom cijelog dana te vas želi vidjeti bez obzira na planove.

Svaka je osoba drugačija, no ove znakovi u većini slučajeva pokazali su se točnima i mogu vam biti odlične smjernice koje će vcam pokazati ispkati li se truditi oko nečega ili već na početku sve treba pustiti u vjetar.

Naš savjet je: Ako tražite ozbiljniju vezu, obratite pažnju na to da li vas druga osoba isključivo zove da se družite noću ili je spreman osloboditi svoj raspored za dnevni sastanak, šetnju ili slično. To mnogo govori!

 

Podijeli članak